Променлива облачност по Черноморието, но дъждът ще е на запад

Променлива облачност по Черноморието, но дъждът ще е на запад - E-Burgas.com

Минималните температури днес ще бъдат между 8° и 13°, а максималните - между 16° и 21°, в София около 11°.

Облачността ще бъде предимно значителна и на отделни места в Западна България ще превали слаб дъжд, съобщава БНТ. По-значителни разкъсвания и намаления на облачността ще има след обяд над източната половина от страната. В Източна България ще духа слаб североизточен вятър.

По Черноморието ще има променлива облачност. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 17°-18°. Температурата на морската вода е от 17° до 19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно облачно с превалявания от дъжд, над 2300 метра - от сняг. Ще духа умерен изток-североизточен, по най-високите части на Рила и Пирин северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра - около 6°.

В четвъртък и петък облачността ще е предимно значителна, а на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще бъде почти тихо или със слаб източен вятър.

В събота облачността ще е променлива, почти без валежи. В неделя ще бъде предимно слънчево и ще започне затопляне.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време облаци
Коментари

Още от последните новини