Облачно, но без дъжд по морето

Облачно, но без дъжд по морето - E-Burgas.com

По-топло от обичайното за сезона остава времето и през следващите няколко дни. Температурите ще се движат между 11 и 16 градуса. На отделни места в Западна България ще превали дъжд, в планините – сняг. Ще духа слаб, в източните райони - умерен югозападен вятър.

И по Черноморието облачността ще е значителна, но ще се задържи без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Облачно ще е и в планините, но само на отделни места, главно в масивите в Западна България, ще превали дъжд, над около 1500 метра – сняг. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад - югозапад. 

Максималната температура на 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 0°.

Свързани статии
Променлива облачност по Черноморието, но дъждът ще е на запад Разкъсана облачност по Черноморието, водата е 26 градуса Облачен петък по Черноморието Облачна сряда по морето И в неделя ще е облачно и дъждовно Облачността ще се увеличи, но все още ще е топло Без дъжд, но с облаци по морето Дъждът и облаците остават и днес в по-голямата част от страната Облачно и дъждовно време на много места в страната Променлива облачност по морето, температурите ще се понижат следобед
Тагове
облаци
Коментари

Още от последните новини