Дъждът и облаците остават и днес в по-голямата част от страната

Дъждът и облаците остават и днес в по-голямата част от страната - E-Burgas.com

Облачно и дъждовно остава времето и днес, след слънцето и високите температури през уикенда. След обяд над западните райони облачността временно ще се разкъса и намалее. Ще продължи да духа до умерен северозападен, в Източна България северен вятър. Минимални температури - между 1° и 6°; максимални - между 6° и 11°.

Над Черноморието ще бъде облачно. По южното крайбрежие ще превали дъжд. Ще духа доумерен север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно облачно, на места със слаби валежи от сняг. Ще духа доумерен север-североизточен, по най-високите върхове южен вятър, който през деня ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще започне да нахлува студен въздух. Максималните температури ще са преди обяд, на височина 1200 метра около 0°, на 2000 метра - около минус 4°.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Оранжев код за дъждове налази Южна България Нахлува студен въздух, ще вали на много места в страната Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието
Тагове
време дъжд облаци
Коментари

Още от последните новини