Наградите валят: И Лондонските кинокритици наградиха Мария Бакалова

Наградите валят: И Лондонските кинокритици наградиха Мария Бакалова - E-Burgas.com

Номинации и награди валят към Мария Бакалова. Актрисата спечели наградата за актриса в поддържаща роля на Лондонските кинокритици за филма "Борат 2", съобщи в. Гардиън.

Голямата награда за филм на годината Лондонските кинокритици (London Critics Circle) присъдиха на "Земя на номади". Филмът спечели още две награди на виртуалната церемония - за актриса на годината на Франсис Макдорманд и за сценарий на Клоуи Чжао, предава БТА.

Хорърът "Сейнт Мод" спечели също три награди, включително и за британски фим на годината.

Наградата за най-добър актьор получи посмъртно Чадуик Боузман за "Ма Рейни: Майката на блуса".

Свързани статии
Мария Бакалова ще снима трилър с Ева Грийн за войната в Афганистан Филм с Мария Бакалова ще закрие кинофестивала в Бургас Мария Бакалова стана кръстница на кораб Мария Бакалова мечтае да прави филми бургаския регион В Бургас: Гледаме Мария Бакалова във филма на Ивайло Пенчев „Като за последно“ Още номинации застигнаха Мария Бакалова Мария Бакалова получи номинация и за антинаградите „Златна малинка” Орландо Блум връчи наградата "Изборът на критиците" на Мария Бакалова Мария Бакалова не успя да пребори конкуренцията за "Златен глобус" Днес раздават наградите "Златен глобус", Мария Бакалова е фаворит
Тагове
Мария Бакалова
Коментари