Мария Бакалова мечтае да прави филми бургаския регион

Мария Бакалова мечтае да прави филми бургаския регион - E-Burgas.com

„Ще се постараем Бургас да е все така уютен за нея и всичките ни млади хора в странство“, обеща й кметът Димитър Николов

„Прекрасно, щастливо, уютно е вкъщи… Много искам да подкрепя Бургас. Съпричастна съм към всичко, което се случва тук. Готова съм да се включа в бъдещи културни инициативи, а най-голямата ми мечта е да правя филмови проекти в целия бургаски регион, да снимам с български актьори”. С тези думи холивудската звезда Мария Бакалова дойде на гости в кабинета на бургаския кмет Димитър Николов. Мария е на почивка в родния град и заедно с майка си Румяна днес се срещнаха с кмета.

Срещата им продължи повече от час, като градоначалникът сподели, че вече е изготвена докладна за почетното гражданство на Мария, като предстои тя да се придвижи по съответния законов ред.

Кметът подари на Бакалова икона на Богородица с пожелание да я закриля и осветява пътя й напред.

„Горд съм не само с успехите, но и със скромността на това талантливо момиче, с вродената й елегантност и умереност, с нейния интелект. Очаквам с нетърпение следващите й филми. Нека намира време и занапред да се връща в Бургас, защото тя е истинско вдъхновение за младите в нашия град. Мария им доказа, че пътят към успеха зависи най-много от личните усилия, амбицията, смелостта и вярата в себе си“, сподели Димитър Николов.

Той обеща да се постарае Бургас да е все така уютен за нея и всичките ни млади хора в странство, за да си идват с удоволствие, както и да остават.

Галерия
Свързани статии
Мария Бакалова ще снима трилър с Ева Грийн за войната в Афганистан Филм с Мария Бакалова ще закрие кинофестивала в Бургас Мария Бакалова стана кръстница на кораб В Бургас: Гледаме Мария Бакалова във филма на Ивайло Пенчев „Като за последно“ Още номинации застигнаха Мария Бакалова Мария Бакалова получи номинация и за антинаградите „Златна малинка” Орландо Блум връчи наградата "Изборът на критиците" на Мария Бакалова Мария Бакалова не успя да пребори конкуренцията за "Златен глобус" Днес раздават наградите "Златен глобус", Мария Бакалова е фаворит Мария Бакалова ще се снима в нова комедия с Педро Паскал, Дейвид Духовни и Карън Гилън
Тагове
Мария Бакалова
Коментари

Още от последните новини