Мария Бакалова получи номинация и за антинаградите „Златна малинка”

Мария Бакалова получи номинация и за антинаградите „Златна малинка” - E-Burgas.com

Актрисата Мария Бакалова получи номинация за антинаградите „Златна малинка" в категорията най-лоша екранна комбинация заедно с Руди Джулиани за сцена от филма „Борат 2", съобщиха Варайъти и БТА.

Джулиани е номиниран и в категорията най-лош поддържащ актьор. В сцената той играе себе си, а героинята на Бакалова Тутар го интервюира.

Свързани статии
Орландо Блум връчи наградата "Изборът на критиците" на Мария Бакалова Мария Бакалова не успя да пребори конкуренцията за "Златен глобус" Днес раздават наградите "Златен глобус", Мария Бакалова е фаворит Мария Бакалова ще се снима в нова комедия с Педро Паскал, Дейвид Духовни и Карън Гилън Наградите валят: И Лондонските кинокритици наградиха Мария Бакалова Мария Бакалова: Мечтаех за скандинавско кино, а се озовах в Холивуд Теодора Духовникова: Успехът на Мария Бакалова си е само неин, не си преписвайте заслуги Бургазлийката Мария Бакалова е номинирана за "Златен глобус" Бургазлийката Мария Бакалова получи голяма награда за ролята си в "Борат 2" Бургазлийката Мария Бакалова от "Борат 2" оглави касацията за най-популярни актьори на IMDb
Тагове
мария бакалова
Коментари

Още от последните новини