Орландо Блум връчи наградата "Изборът на критиците" на Мария Бакалова

Орландо Блум връчи наградата

Българката Мария Бакалова спечели наградата "Изборът на критиците" за най-добра актриса в поддържаща роля за филма "Борат 2", съобщиха "Холивуд рипортър" и "Билборд".

Наградите отличават игрални филми и телевизионни сериали и предавания.

Орландо Блум обяви наградата на Бакалова, която спечели в конкуренцията на Елън Бърстин ("Да намериш отново себе си"), Глен Клоуз ("Елегия Хилбили"), Оливия Колман ("Бащата"), Аманда Сайфред ("Манк"), Юн Ю-джун ("Минари"). 

В речта си Бакалова говори на английски, но не пропусна да каже на родния си език: "Мамо, тате, обичам ви безкрайно много". Тя не пропусна да благодари и на Саша Барон Коен за възможността. 

 

Свързани статии
Мария Бакалова ще снима трилър с Ева Грийн за войната в Афганистан Филм с Мария Бакалова ще закрие кинофестивала в Бургас Мария Бакалова стана кръстница на кораб Мария Бакалова мечтае да прави филми бургаския регион В Бургас: Гледаме Мария Бакалова във филма на Ивайло Пенчев „Като за последно“ Още номинации застигнаха Мария Бакалова Мария Бакалова получи номинация и за антинаградите „Златна малинка” Мария Бакалова не успя да пребори конкуренцията за "Златен глобус" Днес раздават наградите "Златен глобус", Мария Бакалова е фаворит Мария Бакалова ще се снима в нова комедия с Педро Паскал, Дейвид Духовни и Карън Гилън
Тагове
Мария Бакалова
Коментари

Още от последните новини