Мария Бакалова стана кръстница на кораб

Мария Бакалова стана кръстница на кораб - E-Burgas.com
Снимка БНТ

България има своя първи военен научноизследователски кораб, а негова кръстница, и то в деня на Освобождението на Варна, стана звездата Мария Бакалова.

Церемонията, на която тя даде на кораба името "Свети свети Кирил и Методий", се проведе в Пункта за базиране на Военноморските сили.

Освен обичайните дейности за такъв тип кораби, този ще има и още една много важна задача: да осигурява българските антарктически експедиции.

Свързани статии
Мария Бакалова мечтае да прави филми бургаския регион В Бургас: Гледаме Мария Бакалова във филма на Ивайло Пенчев „Като за последно“ Още номинации застигнаха Мария Бакалова Мария Бакалова получи номинация и за антинаградите „Златна малинка” Орландо Блум връчи наградата "Изборът на критиците" на Мария Бакалова Мария Бакалова не успя да пребори конкуренцията за "Златен глобус" Днес раздават наградите "Златен глобус", Мария Бакалова е фаворит Мария Бакалова ще се снима в нова комедия с Педро Паскал, Дейвид Духовни и Карън Гилън Наградите валят: И Лондонските кинокритици наградиха Мария Бакалова Мария Бакалова: Мечтаех за скандинавско кино, а се озовах в Холивуд
Тагове
Мария Бакалова
Коментари

Още от последните новини