Над 4000 бургаски деца взеха участие в празниците на спорта (Снимки)

Над 4000 бургаски деца взеха участие в празниците на спорта (Снимки) - E-Burgas.com

Над 4000 бургаски деца взеха участие в различни спортни състезания, организирани и проведени в детските градини от 30 май до 10 юни. Те бяха част от общинския спортен календар и са посветени на Международния ден на предизвикателството и ден на българския спорт – 17 май.

Децата на възраст от 3 до 7 години се състезаваха в най-разнообразни спортни игри в дворовете на детските заведения.

Игрите, включени в спортните празници, бяха подбрани и подготвени от учителите във всяко детско заведение, съобразно възрастта и възможностите на техните възпитаници.

Галерия
Свързани статии
Водна терапия в басейн за деца с увреждания в Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Отварят кабинет за деца със СОП в училището в Свети Влас Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио Гимнастичката Женина Трашлиева е спортист номер 1 на Бургас Европейски шампион стана Спортист №1 на клуб за хора с увреждания "Джавелин" Куп награди очакват феновете на евромача на Дея Волей срещу Лозана Учиха деца от Созопол, Черноморец и Атия как да се евакуират
Тагове
деца спорт
Коментари

Още от последните новини