Над 4000 бургаски деца взеха участие в празниците на спорта (Снимки)

Над 4000 бургаски деца взеха участие в празниците на спорта (Снимки) - E-Burgas.com

Над 4000 бургаски деца взеха участие в различни спортни състезания, организирани и проведени в детските градини от 30 май до 10 юни. Те бяха част от общинския спортен календар и са посветени на Международния ден на предизвикателството и ден на българския спорт – 17 май.

Децата на възраст от 3 до 7 години се състезаваха в най-разнообразни спортни игри в дворовете на детските заведения.

Игрите, включени в спортните празници, бяха подбрани и подготвени от учителите във всяко детско заведение, съобразно възрастта и възможностите на техните възпитаници.

Галерия
Свързани статии
Държавна агенция за закрила на детето се самосезира по случай с насилие между деца Невероятна програма и много емоции очакват публиката на откриването „Купа Бургас 2022“ Първата рожба на конната база - Мона Лиза, се завръща у дома за „Купа Бургас 2022“ Георги Базотев: Конният спорт премахва колебанията, прави децата решителни Атрактивни тренировки с най-елитните коне у нас привличат бургазлии към конната база Над 500 деца се включиха в безплатните курсове по програмиране в Бургас В Бургас търсят възпитатели за работа с проблемни деца Идея за родители: Запишете децата си в лятната академия на НХА в Бургас Бургазлийка спечели сребърен медал на републиканското по фехтовка Три спортни събития привличат гости в Бургас през уикенда
Тагове
деца спорт
Коментари

Още от последните новини