Над 4000 бургаски деца взеха участие в празниците на спорта (Снимки)

Над 4000 бургаски деца взеха участие в празниците на спорта (Снимки) - E-Burgas.com

Над 4000 бургаски деца взеха участие в различни спортни състезания, организирани и проведени в детските градини от 30 май до 10 юни. Те бяха част от общинския спортен календар и са посветени на Международния ден на предизвикателството и ден на българския спорт – 17 май.

Децата на възраст от 3 до 7 години се състезаваха в най-разнообразни спортни игри в дворовете на детските заведения.

Игрите, включени в спортните празници, бяха подбрани и подготвени от учителите във всяко детско заведение, съобразно възрастта и възможностите на техните възпитаници.

Галерия
Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Водна терапия в басейн за деца с увреждания в Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Отварят кабинет за деца със СОП в училището в Свети Влас
Тагове
деца спорт
Коментари

Още от последните новини