На вниманието на бъдещите майки - онлайн среща с началника на Родилно отделение на УМБАЛ Бургас

На вниманието на бъдещите майки - онлайн среща с началника на Родилно отделение на УМБАЛ Бургас - E-Burgas.com

Родилно отделение на УМБАЛ Бургас ще гостува в проекта на списание "Кенгуру" "Моята болница". Поредица от онлайн събития представя водещи болници в страната и техните родилни отделения. В предаванията участват лекари и акушерки, а бъдещите майки имат възможност да зададат всички въпроси, които ги вълнуват. Онлайн срещите са чудесна възможност бременните жени да се запознаят отблизо с условията в болниците, да научат подробности за приема, престоя, изписването, необходимите вещи и всички други моменти около очакваното щастливо събитие. Родилно отделение на УМБАЛ Бургас ще бъде представено от неговия началник д-р Антонио Душепеев. Темите са свързани с приема на родилката, избор на екип, обезболяване, видове раждане, цени, грижа за майката и бебето.

Предаването ще се излъчи на 25 август, четвъртък, от 14 ч., на фейсбук страницата на сп. "Кенгуру". Събитието е достъпно на следния линк:

https://www.facebook.com/events/1189457238560733?ref=newsfeed

 

Свързани статии
Безплатни прегледи на детския слух организира УМБАЛ Бургас Бургаските майки могат да ползват нова онлайн услуга за млечната кухня В УМБАЛ Бургас спасиха дете със заседнал в трахеята зъб Младоженци зарадваха с дарение Отделението по неонатология в УМБАЛ Бургас Ако имате баба или майка с артрит, бъдете нащрек, съветват ревматолозите от УМБАЛ Бургас УМБАЛ отново ще свети в зелено в деня на донорството Младоженци дариха пари от сватбени букети на Детското отделение на бургаската болница Д-р Иван Казмин от УМБАЛ Бургас бе отличен за приноса си към ревматологията Съдбата на изоставеното бебе Антония отново повдига нерешени проблеми Бургаската болница прие новородено без майка, намерено на улицата
Тагове
умбал майки
Коментари

Още от последните новини