Младоженци дариха пари от сватбени букети на Детското отделение на бургаската болница

Младоженци дариха пари от сватбени букети на Детското отделение на бургаската болница - E-Burgas.com

Младоженци дариха средствата, събрани вместо сватбени букети, на Първо детско отделение в УМБАЛ Бургас.

Те се казват Нели и Яни, а от 20 август са семейство Андрееви. Той е родом от Бургас, тя от Айтос и след 8 години живот в София единодушно взимат решението да се върнат за постоянно в Бургас, където да създадат дом и семейство.

Младата двойка без колебание решава вместо цветя да подарят щастие, а събраните пари да отидат за здравето на децата. С дарената сума ще бъде закупена за нуждите на отделението апаратура – инфузионни помпи или т. нар. перфузори, които ще бъдат използвани за интензивно венозно лечение при малки деца.

Днес, Нели и Яни Андрееви, които посветиха сватбата си на благотворителна кауза, предадоха кутията със събраните средства на завеждащия Първо детско отделение в УМБАЛ Бургас – д-р Борис Ангелов, който им благодари за жеста.

Това е поредна благородна инициатива на младоженци, които даряват средствата от букети за закупуване на нова апаратура за нуждите на отделението и грижата за най-малките в последните няколко години.

Галерия
Свързани статии
Безплатни прегледи на детския слух организира УМБАЛ Бургас Бургаски полицаи дариха 1 480 лв. на семейството на загинал свой колега от Пазарджик В УМБАЛ Бургас спасиха дете със заседнал в трахеята зъб Младоженци зарадваха с дарение Отделението по неонатология в УМБАЛ Бургас Ако имате баба или майка с артрит, бъдете нащрек, съветват ревматолозите от УМБАЛ Бургас УМБАЛ отново ще свети в зелено в деня на донорството Д-р Иван Казмин от УМБАЛ Бургас бе отличен за приноса си към ревматологията Съдбата на изоставеното бебе Антония отново повдига нерешени проблеми Бургаската болница прие новородено без майка, намерено на улицата На вниманието на бъдещите майки - онлайн среща с началника на Родилно отделение на УМБАЛ Бургас
Тагове
умбал дарение
Коментари

Още от последните новини