УМБАЛ отново ще свети в зелено в деня на донорството

УМБАЛ отново ще свети в зелено в деня на донорството - E-Burgas.com

Бургас ще се присъедини към Националната кампания, посветена на Европейския ден на донорството – 8 октомври. Тя се организира от Изпълнителна агенция „Медицински надзор“, съвместно с пациентски организации, лечебни заведения и Община Бургас.

В 19.15 часа на 8 октомври, събота, сградата на УМБАЛ Бургас ще светне в зелено по повод Европейския ден на донорството и трансплантацията.

Информационната кампания e по повод Европейския ден на донорството и трансплантацията на органи, който тази година ще се отбележи на 8 октомври.

Целта на националната кампания, посветена на донорството, е да се повиши информираността на обществото, да се отдаде почит на донорите и да се изрази благодарност към близките, които са откликнали към тази хуманна кауза.

Свързани статии
Безплатни прегледи на детския слух организира УМБАЛ Бургас В УМБАЛ Бургас спасиха дете със заседнал в трахеята зъб Младоженци зарадваха с дарение Отделението по неонатология в УМБАЛ Бургас Ако имате баба или майка с артрит, бъдете нащрек, съветват ревматолозите от УМБАЛ Бургас Младоженци дариха пари от сватбени букети на Детското отделение на бургаската болница Д-р Иван Казмин от УМБАЛ Бургас бе отличен за приноса си към ревматологията Съдбата на изоставеното бебе Антония отново повдига нерешени проблеми Бургаската болница прие новородено без майка, намерено на улицата На вниманието на бъдещите майки - онлайн среща с началника на Родилно отделение на УМБАЛ Бургас Детският хирург проф. Красимира Калинова вече ще преглежда в Медицинския център на УМБАЛ Бургас
Тагове
умбал
Коментари

Още от последните новини