На 7-8 юни „Имоти Експо“ за пети път в Бургас

На 7-8 юни  „Имоти Експо“ за пети път в Бургас - E-Burgas.com

За пета поредна година Регионалната структура на Национално Сдружение Недвижими имоти събира под едни покрив водещи фирми в областта на недвижимите имоти. Традиционно изложението, което тази година ще се проведе на 7 и 8 юни от 10.00 часа в Експо център "Флора", се посещава от стотици жители и гости на Бургас и региона. Пресконференцията ще бъде от 11.00 часа.

Участниците, които градят заедно професионалния пазар в България ще Ви информират за настоящото състояние на пазара, както и за възможностите за кредитиране при покупка на недвижим имот.

Посетете "Имоти Експо - Бургас", за да получите най-точна представа на пазара и тенденциите в неговото развитие. Не пропускайте тази възможност, ако в плановете Ви  присъства идеята за покупка или продажба на имот! Специализираните съвети и консултации в сложния процес по придобиване и продажба на недвижима собственост директно от експертите от НСНИ, биха Ви помогнали да осъществите Вашата идея и да вземете най-правилното решение за нейната реализация.

"Имоти Експо - Бургас" се организира със съдействието на Община Бургас и Бургаска Търговско - Промишлена Палата. Генерален спонсор на събитието е Банка ДСК.

Приветствия при откриването на събитието ще поднесат кмета на Бургас - г-н Димитър Николов, областният управител - г-н Вълчо Чолаков, председателя на БТПП - Цанко Иванов и председателя на НСНИ - г-н Добромир Ганев.

Коментари

Още от последните новини