Младостта разцъфва в розово и бяло с новата колекция на дизайнера Мария Диомова

Младостта разцъфва в розово и бяло с новата колекция на дизайнера Мария Диомова - E-Burgas.com

Най-нежната и ефирна модна колекция на бургаската дизайнерка Мария Диомова ще бъде представена на конкурса Кралица на Бургас 2019г. Специално за събитието Диомова е подготвила уникални нежни тоалети в розово и бяло. Идеята на бургаската дизайнерка е да подчертае младостта и невинността на участничките в конкурса за красота.

Сцената на летния театър тази неделя ще се превърне сюжет от приказка,заради богатата артистична хореография и специалния шоу спектакъл на воайена в прическите Тодор Тодоров.

Красавиците ще бъдат оценявани от 14-членно жури. Специално от страната на ботуша в Бургас пристига знаменития ценител на женската красота Джовани Лекастро заедно със своята сестра Рафаела. Те са собственици на двата бранда "Амен" и "Дудъл", които ще се презентират в първите два тура на конкурса..

За прекрасната визия на участничките ще се погрижат професионалистите от "Вип-студио" Кристиян оф Рома. Гримът на участничките е осигурен от "Радиант".

Конкурсът Кралица на Бургас 2019 г ще се излъчва на живо, в интернет, в страницата на Кралица на Бургас в социалната мрежа. Официален фотограф на събитието е "Бургас фото"- https://www.facebook.com/burgasphoto/.

Конкурсът ще се проведе тази неделя от 20.00 ч в летния театър на бургас. Входът е СВОБОДЕН.

Галерия
Коментари

Още от последните новини