Менталист и факир на шахматната дъска ще посвети коктейл на хипнозата

Менталист и факир на шахматната дъска ще посвети коктейл на хипнозата  - E-Burgas.com

Менталист, илюзонист и шахматен композитор ще посвети коктейл на мисловната дейоност, който ще назове с ембелматичното име Hypnosis. Това ще се случи следващата събота (27 юни), от 20:00 ч в Equilibrium Botique Bar&Kitchen в Бургас, където Диян Костадинов ще е главен герой и участник #8 в майсторската рубрика на заведението Drink of The Stars. Той ще стане кръстник на специално приготвен уникален по себе си коктейл.

„Любовта ми към магичното изкуство е от детска възраст и имах щастието да я превърна в една от професиите си. С артистичният си псевдоним „Хектор” спечелих много награди на международни фестивали на илюзионното изкуство в България, Сърбия и Турция, сред които Златен цилиндър за сценични манипулации, както и 1-во място на Балканите за магия от близо“, споделя за себе си Диян.

Демонстрирал е своите умения в държави като Гърция, Франция, Италия и Египет. Създател е на редица нови магични ефекти и продукти, които се разпространяват от големи световни търговски компании.

След 10-годишно прекъсване през 2019 г. се завръща на сцената с уникално за България ментализъм шоу, което представя в различни градове у нас. Зрителите могат да видят демонстрации на четене на мисли, контрол над съзнанието, предсказания и др. в увлекателен и забавен стил.

„Основното ми шоу в момента се казва „Силата на мисълта”, а именно в областта на мисловните дейности и спорт съм извоювал международна слава“, казва бъдещият кръстник на коктейла „Хипноза“.

Той е носител на златен и сребърен Олимпийски медал и многократен медалист за Световна купа и Световно първенство по Шахматна композиция (съставяне на шахматни задачи). Печелил е десетки от най-силните турнири по света и за своите успехи е титулуван със званието „Международен майстор по Шахматна композиция“ от Световната Федерация по Шахмат (ФИДЕ). Създател е на 5 нови вида шахмат и неколкократно е изнасял лекции на Световни конгреси.

„За мен е чест да съм част от проекта на Краси Чуков и Equilibrium Boutique Bar & Kitchen – “Drinks of the Stars” и нов коктейл да бъде посветен на мен. Кръщавам го с името „Hypnosis” (Хипноза), защото тя е едно уникално състояние на границата на съзнанието и подсъзнанието, които ние менталистите обичаме да провокираме, така както съм сигурен, че и новият коктейл ще провокира сетивата ви!”, споделя Диян Костадинов.

Hypnosis

Джин овкусен с Босилек и Краставица

Фреш от Лайм

Сироп от Био Агаве

Алмонд сироп

Коментари