Мария Диомова, дизайнер: К-19 не спира девойките да заблестят в мечтаната бална рокля

Мария Диомова, дизайнер: К-19 не спира девойките да заблестят в мечтаната бална рокля - E-Burgas.com

„Нямям нито една отказана рокля, момичетата са  мечтали за тях и си ги искат“ , споделя бургаският дизайнер Мария Диомова.

В ателието на известната със създаването на царствени бални рокли бургаска дизайнерка Мария Диомова и към този момент се работи, въпреки че баловете за сега са под въпрос.

„Убедена съм, че девойките ще облекат тези рокли. Чувам различни идеи къде и кога да се проведат баловете, но където и да е, съм сигурна, че  ще остане един не забравим спомен за тях. Да, малко е странно, в неделя е 24 май, а за разлика от предходни години сега в ателието е спокойно. Не ми звъни телефона с притеснени майки и дъщери. Никой не бърза, но всички вярваме, че балове ще има“, споделя Мария Диомова.

Дизайнерката допълва още, че няма нито една отказана поръчка. „Момичетата са мечтали за тези рокли и си ги искат, въпреки че все още не е много сигурно кога и под каква форма ще  се проведат баловете. Ние започваме работа по роклите от септември. Сега вече всичко е почти готово и се надяваме скоро да има решение за тези деца“, казва Диомова.

Роклите от бранда на ДИОМА тази година са по-бляскави от всякога. Богати, многопластови поли, силно разкроени в долната си част, допъват приказното усещане за разкош. Горната час е покрита с невидим тюл или бюстие,  декорирано ръчно с дантела и 3D цветя. Цветовете в колекцията са графитено сиво, червено, слонова кост и пепелно розово. В нежните модели с почерк на бургаската дизайнерка всяка девойка би се чувствала като принцеса.

Вижте част от красотата на новата й колекция:

 

Галерия
Свързани статии
Вместо цветя за бала - гости на абитуриенти помагат на Второ детско отделение в УМБАЛ Бургас Пътни полицаи запознаха бургаски зрелостници с опасностите по време на баловете Зрелостници в Несебър засадиха дръвчета (Снимки) Бургас изпраща 1487 абитуриенти, каква е организацията Бургаските седмокласници донесоха близо 300 шестици Зрелостници от Несебър блеснаха на матурите с отлични оценки Руската гимназия показа вкус, изпрати стилни дами и кавалери на бала (галерия) Микаела Занкова плени с красота и стил на абитуриентския си бал (Снимки) Строителният изпрати своите зрелостници с награди и отличия (Снимки) Бургаските ученици впечатлиха на матурите: Втори са в страната със 103 шестици
Тагове
Мария Диомова балове абитуриенти нова колекция
Коментари

Още от последните новини