Мария Бакалова ще се снима в нова комедия с Педро Паскал, Дейвид Духовни и Карън Гилън

Мария Бакалова ще се снима в нова комедия с Педро Паскал, Дейвид Духовни и Карън Гилън - E-Burgas.com

Бургазлийката Мария Бакалоева ще се снима в нова кинопродукция на Холивуд, съобщи самата тя в Инстаграм.

Българската актриса ще си партнира с Дейвид Духовни, Карън Гилън ("Пазители на галактиката") и Педро Паскал ("Жената чудо 1984") в нов филм от режисьора на "40-годишният девственик" Джъд Апатоу..

"Толкова съм благодарна, че ще имам възможността да работя с такива хора! Като сбъднат сън е! Нямам търпение да започнем!". написа Мария Бакалова в Инсвтаграм, а публикацията вече е харесана 16 хил. пъти, включително и от известни холивудски актьори. 

Снимките на комедията The Bubble ("Балонът") ще стартират следващата седмица. Филмът ще разказва за група от актьори поставени на карантина в хотел, които се опитват да завършат голям холивудски филм.

Според източници на Hollywood Reporter сценарият е вдъхновен от реалната история на "Джурасик свят: Доминация". Актьорите бяха затворени с месеци в Лондон по време на локдауна, а впоследствие продукцията нееднократно бе прекъсвана заради положителни PCR-тестове на снимачния екип.

Свързани статии
Наградите валят: И Лондонските кинокритици наградиха Мария Бакалова Мария Бакалова: Мечтаех за скандинавско кино, а се озовах в Холивуд Теодора Духовникова: Успехът на Мария Бакалова си е само неин, не си преписвайте заслуги Бургазлийката Мария Бакалова е номинирана за "Златен глобус" Бургазлийката Мария Бакалова получи голяма награда за ролята си в "Борат 2" Бургазлийката Мария Бакалова от "Борат 2" оглави касацията за най-популярни актьори на IMDb
Тагове
Мария Бакалова
Коментари

Още от последните новини