Лена Бориславова: Коалиционните партньори се държат като в детската градина

Лена Бориславова: Коалиционните партньори се държат като в детската градина - E-Burgas.com

"Всички коалиционни партньори се държат като в детска градина и някой трябва да влезе в трудната роля на координатор - не е красиво, не е лесно, не е приятно, не е и политически изгодно за този някой, но само това прави възможно да се върви напред... макар и бавно" - такъв коментар направи в дискусия във фейсбук говорителката на правителството Лена Бориславова, предаде Факти.

Десислава Атанасова от ГЕРБ пък реагира противоречиво като коментира с ирония качествата на коалиционните партньори и поиска оставката на Бориславова:

"Лена Бориславова - координатор в детската градина

Госпожице Бориславова, коалиционните Ви партньори са Корнелия Нинова, Станислав Трифонов, Христо Иванов, Атанас Атанасов.

Ясно е, че всеки от тях капризничи и " тропа с краче", но не е сериозно, Вие да им давате оценка.

Все пак...

Нинова е лидер на 140 - годишна партия и не сте ѝ на "техноимпексите", на Слави не сте му на "концертите", на Атанасов на "разработките", на Иванов на " промените в Конституцията"

Г-це Бориславова, първата оставка трябва да е Вашата, а ако гореизброените не я поискат, то "детската Ви градина" би се оказала яслена група, която се кара за кофички в пясъчник, но не разбира що е то управление на държава."

 

Свързани статии
Лена Бориславова с първи коментар за компромата с Кирил Петков
Тагове
Лена Бориславова
Коментари

Още от последните новини