Константин Бачийски спечели битката за Равнец и тръгва на битка за Бургас

 Константин Бачийски спечели битката за Равнец и тръгва на битка за Бургас - E-Burgas.com

ПП „Средна европейска класа" регистрира в Общинска избирателна комисия кандидат за кмет на Община Бургас, листа с кандидати за общински съветници и кметове на съставни селища.

В листата са включени петдесет и един кандидати, като превес сред тях имат представители на различни неправителствени организации, сдружения, съсловия, общности и граждани.

С подписа си върху внесената документация Константин Бачийски за пръв път официално обяви кандидатурата си за кмет.

По този начин той отговори на най-често задавания въпрос в Бургас през последните два месеца.

„Приех номинацията на „Средна европейска класа" да се кандидатирам за кмет на Община Бургас. Има много причини за това, но ще ги разкрия по време на кампанията. Това, което ме подтикна да взема окончателно решение е подкрепата от бургазлии за „Планът Бачийски" и за идеята на мястото на бившата авиобаза да бъде създадена свободна безмитна зона с карго летище. С волята на тези хиляди хора беше принудено да се съобрази, както мнозинството в Общинския съвет, така и администрацията. Под силата на обществения натиск днес бяха приети нашите предложения за промяна на подробния устройствен план на Равнец, който вече допуска възможност за изграждане на летище. Заедно с гражданите спечелихме една битка и заради тях започвам следващата. Този път за Бургас" – коментира в качеството си на кандидат за кмет и водач на листата Константин Бачийски.

С него при регистрацията бяха кандидатите за съветници Иван Иванов, Христо Симеонов, Бисер Русимов и Красимир Калудов.

Галерия
Коментари

Още от последните новини