Кметът на Созопол кани местната общност на публично обсъждане на бюджета

Кметът на Созопол кани местната общност на публично обсъждане на бюджета - E-Burgas.com

Кметът на община Созопол Тихомир Янакиев официано кани местната общност, представителите на бизнеса и НПО-та на публично обсъждане на проектобюджета за новата година. Предвид въведените ограничителни мерки, заради COVID-19, обсъждането ще премине при следната последователност:

- Откриване на процедурата на 15 януари 2021г чрез обявяване на проектобюджета на интернет страница на Община Созопол и приемане на анкети, които могат да бъдат попълнени и изпратени на следния линк: https://www.surveyrock.com/ts/7Y9GVO , или чрез подаване на формуляр в Център за административно и информационно обслужване (фронт-офис) на Община Созопол или електронна поща – [email protected] ;

- Представяне на проектобюджета на 27 януари 2021г от 14.00 часа в канала на Община Созопол в интернет платформата YouTube

- Приключване на публичното обсъждане на 29 януари 2021г. до 17.00 ч. и съставяне на протокола, с отразяване на всички получени до момента предложения, мнения и становища.

Проектобюджет 2021, интернет адреси, формуляри - ТУК

Свързани статии
Исторически бюджет за Айтос, вдигат парите за спорта с 20 хил. лева Събират средства за изграждането на паметниците на Левски и Лермонтов в Созопол Ден след гласуването на бюджета: Започна реализирането му в "Изгрев" и "Славейков" (Снимки) Димитър Николов: Благодаря на всички, които подкрепиха бюджета, той осигурява стабилността на общината Виолета Илиева, РУО: Корпусите няма да решат проблема с броя на учениците, нужно е ново училище Общинският съвет в Бургас гласува Бюджет 2021 В Созопол откриват сметка за изграждане на бюст-паметник на Левски Официално: "Подпорната стена" на Алепу е незаконна Поморие няма да вдига данъците през 2021 Общинските съветници от ГЕРБ искат повече инвестиции за "Меден рудник"
Тагове
созопол бюджет тихомир янакиев
Коментари

Още от последните новини