Категорична победа: Радев подгони 70% в област Бургас

Категорична победа: Радев подгони 70% в област Бургас - E-Burgas.com

Победата на досегашния и бъдещ президент на България Румен Радев е още по-категорична в област Бургас. Това показват първите резултати на РИК при едва 5% обработени протоколи. 

Въпреки ниската активност, според която 2/3 от населението на областта не е гласувало на балотажа днес, Радев събира стабилно доверие и печели изборите със 68,37% срещу 30,15 за подкрепения от ГЕРБ Анастас Герджиков. Останалите избиратели са гласували днес с "не подкрепям никого". 

 

Свързани статии
Президентът обяви състава на служебния кабинет Румен Радев: Нека този свят празник донесе топлина във всяко българско семейство Президентът кани ДПС на консултации Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Румен Радев няма намерения да сменя шефа на НСО Президентът: Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът Плевнелиев: Радев се е обградил с полковници от ДС и КГБ Борисов: Г-н Радев, Крим не е руски, а грубо окупиран Балотаж: Герджиков ще опита да стопи огромната преднина на Радев Проф. Герджиков: Бих подкрепил Петков за премиер, аз го запознах с Радев
Тагове
Румен Радев
Коментари

Още от последните новини