КАТ засилват проверките по пътищата, трафикът все по-засилен по празниците

КАТ засилват проверките по пътищата, трафикът все по-засилен по празниците - E-Burgas.com
Архив БНТ

МВР е на крак заради последния почивен ден около коледните празници. Очаква се трафикът в цялата страна да е засилен, а най-натоварено да е на автомагистралите „Тракия”, „Хемус” и „Струма”, съобщи NOVA.

Екипите на КАТ ще следят за превишена скорост, а в колоните от автомобили ще има и полицейски коли, които да извеждат агресивните водачи от движението.

Традиционно обаче много от хората сливат почивните дни около Коледа и Нова година. Затова от МВР очакват най-натовареният трафик да бъде на 2 и 3 януари.


 

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Продължават проверките на ИАРА в региона Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница ИАРА със засилени проверки в цялата страна (Снимки) Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник "Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента
Тагове
кат проверки
Коментари

Още от последните новини