Късо съединение подпалило склада на "Зора", черен дим обгази "Изгрев" (видео)

Късо съединение подпалило склада на

Късо съедиение в складовото помещение на магазин за техника "Зора" е най-вероятната причина за пожара, с който пожарникарите в Бургас се борят цял следобед. Вече няколко часа над комплекс "Изгрев" се носи черен дим с мириз на изгоряла пластмаса, който е изключително задушлив. 

За щастие от пожара няма пострадали и всички служители са успели да се евакуират навреме. Материалните загуби обаче със сигурност ще бъдат огромни, тъй като освен материална база, има изгоряла и много техника, която се е намирала в склада. 

От съображения за сигурност бяха евакуирани медиците и пациентите от намиращия се в непосредствена близост новооткрит медицински център.

Галерия
Свързани статии
Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Пожар взе три жертви в София Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава Пожарът в Родопите погълнал над 10 хил. декара гори Три огнища горят в боровата гора над ВЕЦ "Карлово" Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалите Пожар отне живота на майка и син
Тагове
пожар
Коментари

Още от последните новини