Кабинетите за ваксинация в Бургас отварят врати за служителите от избирателните секции

Кабинетите за ваксинация в Бургас отварят врати за служителите от избирателните секции - E-Burgas.com

Бургаският щаб днес продължава да заседава за ограничителните мерки

Бургаският щаб днес продължава да заседава за ограничителните мерки, след като вчера до решение не се стигна. Регионалната здравна инспекция обаче настоява учениците от 5 до 12 клас да преустановят присъственото обучение и да се въведе носене на маски на открито, съобщава NOVA.

Такива са въведени вече в откритите зеленчукови базари и борси. Причината е, че над 90% от пробите на заболелите е с британския щам в областта. Късно снощи в морския град пристигнаха новите доставки на ваксините на Pfizer и AstraZeneca, а рано тази сутрин те ще бъдат разпределени по лечебни заведения.

Отварят врати и кабинетите за ваксинация, които обаче ще реимунизират само служителите от избирателните секции, ваксинирани с Pfizer, както и тези които са направили онлайн записване за манипулация през платформата за ваксинации. 

Свързани статии
Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Доставиха у нас близо 200 хиляди ваксини за сезонен грип Удължиха ковид мерките в цялата страна Започва ваксиниране срещу ковид по населени места в региона, вижте графика Неваксинираните срещу ковид няма да могат да се ваксинират срещу омикрон Отварят нови пунктове за ваксиниране срещу ковид в региона Едва 3156 души се ваксинираха за 24 часа, 23% са новозаразените СЗО: Трябват нови ваксини срещу ковид и да се впръскват в носа Още осем области връщат ковид мерките
Тагове
ваксини щаб мерки
Коментари

Още от последните новини