Кабинетите за ваксинация в Бургас отварят врати за служителите от избирателните секции

Кабинетите за ваксинация в Бургас отварят врати за служителите от избирателните секции - E-Burgas.com

Бургаският щаб днес продължава да заседава за ограничителните мерки

Бургаският щаб днес продължава да заседава за ограничителните мерки, след като вчера до решение не се стигна. Регионалната здравна инспекция обаче настоява учениците от 5 до 12 клас да преустановят присъственото обучение и да се въведе носене на маски на открито, съобщава NOVA.

Такива са въведени вече в откритите зеленчукови базари и борси. Причината е, че над 90% от пробите на заболелите е с британския щам в областта. Късно снощи в морския град пристигнаха новите доставки на ваксините на Pfizer и AstraZeneca, а рано тази сутрин те ще бъдат разпределени по лечебни заведения.

Отварят врати и кабинетите за ваксинация, които обаче ще реимунизират само служителите от избирателните секции, ваксинирани с Pfizer, както и тези които са направили онлайн записване за манипулация през платформата за ваксинации. 

Свързани статии
Въвеждат вечерен час за непълнолетните в Сунгурларе Желаещите да се ваксинират отново намаляха, област Бургас се запъна на 32% Сдружението на заведенията: 80% от служителите ни са ваксинирани Ето къде ще работят изнесените пунктове за ваксиниране през уикенда Ваксинират възрастни хора директно в пенсионерските клубове в Бургас Кметът на Созопол въвежда нови мерки от утре, лично следи контрола Ето къде може да се ваксинирате днес и утре Масови проверки в Бургас за реалността на сертификатите Затягат мерките в няколко области 30 300 българи се ваксинираха вчера, 5 703 се заразиха
Тагове
ваксини щаб мерки
Коментари

Още от последните новини