Кабинетите за ваксинация в Бургас отварят врати за служителите от избирателните секции

Кабинетите за ваксинация в Бургас отварят врати за служителите от избирателните секции - E-Burgas.com

Бургаският щаб днес продължава да заседава за ограничителните мерки

Бургаският щаб днес продължава да заседава за ограничителните мерки, след като вчера до решение не се стигна. Регионалната здравна инспекция обаче настоява учениците от 5 до 12 клас да преустановят присъственото обучение и да се въведе носене на маски на открито, съобщава NOVA.

Такива са въведени вече в откритите зеленчукови базари и борси. Причината е, че над 90% от пробите на заболелите е с британския щам в областта. Късно снощи в морския град пристигнаха новите доставки на ваксините на Pfizer и AstraZeneca, а рано тази сутрин те ще бъдат разпределени по лечебни заведения.

Отварят врати и кабинетите за ваксинация, които обаче ще реимунизират само служителите от избирателните секции, ваксинирани с Pfizer, както и тези които са направили онлайн записване за манипулация през платформата за ваксинации. 

Свързани статии
602 пациенти преминаха през УМБАЛ-Бургас по празниците, 700 се ваксинираха Още четвърт милион ваксини "Пфайзер" пристигнаха у нас Стадионите, образователните и езиковите школи отварят врати Влизането у нас по три начина от 1 май Още 136 хиляди дози "Пфайзер" пристигат в понеделник Д-р Аспарух Илиев: Няма практика за смесване на векторна ваксина с РНК У нас нямало нито един случай на тромбоза след Астра Зенека Търсим всевъзможни начини за облекчено влизане на туристи Проф. Кантарджиев: Притеснява ме отварянето на стадионите и нощните заведения Костадин Ангелов с три опции за колективен имунитет
Тагове
ваксини щаб мерки
Коментари

Още от последните новини