68-годишен поляк се удави край местност Буните

68-годишен поляк се удави край местност Буните - E-Burgas.com

За още една жертва на морето вчера, информираха от МВР-Бургас. Това е 68-годишен полски турист, който се е удавил вчера следобед на плажната ивица в местността Буните, между Поморие и Ахелой.

Първоначлано тялото е било с неустановена самоличност, няколко часа по-късно в полицията е получено съобщение от полска туристка, отседнала отседнала в хотел, разположен между Ахелой и Поморие за това, че 68 годишния й съпруг излязал на разходка около 15.00 ч. и още не се е прибрал.

Установено е, че тялото, откарано в УМБАЛ – Бургас е на полския гражданин, пристигнал в България на 03.09.т.г., като организиран турист.

Свързани статии
Извънредно! Труп изплува от водите на Мандра, вероятно е на единия от изчезналите рибари Жените, заради които загина спасител, са вадени от водата четири пъти Спасител се удави в Несебър докато вади две жени от морето Морето взе нови жертви на Бутамята и Нестинарка Драма в морето край Ахтопол, мъртвото вълнение отне два млади живота Спортист от НСА се опитал да спаси давещите се сестри в Китен Днес продължава издирването на удавеното в Китен момиче Младеж от Монтана се удави на Северния плаж в Приморско Руснак се удави на плажа в к-с „Елените“ Възрастен софиянец се удави на „Нестинарка“
Тагове
удавник
Коментари

Още от последните новини