2000 метра мрежи бяха извадени от язовир Мандра

2000 метра мрежи бяха извадени от язовир Мандра - E-Burgas.com

След подаден сигнал на тел. 112 за незаконно поставени мрежи в язовир Мандра, екип от инспектори на РК Бургас извърши проверка с патрулна лодка на ИАРА на посоченото в сигнала място.

В хода на проверката бяха установени  в работно положение 20 броя мрежи с обща дължина 2000 метра. Уловената в тях риба от вида платика и сребриста каракуда бе освободена и върната незабавно във водите на язовира. 

Галерия
Свързани статии
Извънредно! Труп изплува от водите на Мандра, вероятно е на единия от изчезналите рибари Извадиха 2 км бракониерски мрежи от Мандра (Снимки) Зачестяват бракониерските набези в Черно море Отново откриха бракониерски мрежи в Черно море Инспектори откриха бракониерска лодка, скрита в трастика край Мандра (Снимки) Ще чистят ежегодно четири реки, вливащи се в Мандра Ситуацията в Димчево се влошава: Нивото на водата продължава да се вдига, къщите са застрашени (Снимки) Социалните мрежи увреждат психиката на тийнейджърите Откриха над 3 км бракониерски мрежи с близо четвърт тон риба на Мандра Извадиха над километър бракониерски мрежи от Мандра, рибата отива в зоопарка в Айтос (Снимки)
Тагове
мандра мрежи
Коментари

Още от последните новини