Изтощена коса? Съживете я с вълшебния ВИП Ритуал Кера – Фюжън в SENSE Beauty Salon

Изтощена коса? Съживете я с вълшебния ВИП Ритуал Кера – Фюжън в  SENSE Beauty Salon - E-Burgas.com

Най-красивият аксесоар на всяка дама е косата, погрижете се за своята днес

Kérastase: “Ние трансформираме косата, укротяваме я, отваряме нови възможности.

Защото това е много повече от коса - това сте вие!“

Златна есен. Всяка смяна на сезоните ни изправя пред различни предизвикателства. Ако освен, че не можете да откриете къде сте си скрили любимите боти, сте изправени и пред предизвикателството на изтощената коса – имаме решение за вас. То идва от световния луксозен бранд Kérastase. В помощ на изморените коси той предлага дълготрайно решение - високоефективен ВИП ритуал Кера – Фюжън. За да изпитате сами неговия мигновен „уау“ ефект, не е нужно да ходите до Париж. Достатъчно е, да се разходите до любимата на всички бургаска Морска градина, където до Морска гара, на ул. „Княз Ал. Батенберг“ 2 ви очаква SENSE Beauty Salon – царството на красотата, където стилисти Ксения Вълева и Димитър Мавродиев, козметик Веселина Уайт и гримьор Катрин Валентинова ще ви посрещнат с чай, кафе, шампанско – ще се погрижат за отличната ви визия и самочувствие – и ще ви изпратят с още по-добро настроение.

През целия ноември месец SENSE Beauty Salon празнува своя 9-и РОЖДЕН ДЕН. Затова, всички професионални терапии и продукти за домашна грижа на Balmain и Kérastase, налични в салона се предлагат с 15% отстъпка. Всеки, избрал услуга на SENSE Beauty Salon през празничния месец, ще участва в томбола с изкусителни бюти награди.

Какво представлява ритуал Кера – Фюжън? Задачата му е да укрепи, подхрани и да придаде блясък на изтощената коса, като същевременно обгрижи и скалпа. За целта, Кера – Фюжън комбинира няколко високоефективни стъпки в общ ритуал.

Диагностика на косата и скалпа с микрокамера Kérastase + професионална консултация със стилист = точното решение за вас според конкретните нужди на вашите коса и скалп  

- измиване със специален продукт Thérapiste, подбран според спецификите на вашата коса. Той възвръща силите ѝ, отслабени от различни химически и механични въздействия, като включително я предпазва трайно от бъдещи увреждания. Ваната е придружена с релаксиращ масаж на скалпа.

Нанасяне интензивна грижа за действие в дълбочина = Концентрат за дълбоко подхранване с микроемулсия от натурално масло от жожоба и авокадо Олео-Фюжън + бустер за подхранване + концентрат за заздравяване на фибрите Vita-Ciment + бустер за възстановяване. Косата се обработва топлинно, за по-дълбоко проникване на съставките в косъма. Резултатът е мигновено преобразяване с дълготраен "уау" ефект.

Грижа без изплакване, която защитава и подготвя косата за изсушаване и стилизиране - маска Thérapiste. Тя запечатва косъма, придава блясък и здравина, трайно подобрява визията на косата.

Ритуал Кера – Фюжън завършва със Стайлинг. Преди изсушаването на косата се нанася серум Thérapiste. Следват финалните щрихи от избраната визия с комбинация от стайлинг продукти.

Серия Thérapiste която е интегрална за ритуал Кера – Фюжън съдържа екстракт от „възкръсващото растение“, способно да се съживи и след 10 години, миротамнус (Myrothamnus flabellifolius), комбиниран с иновативната технология с Fibra-Kap™ комплекс, който компенсира липсващите съставки на косъма и реактивира техния синтез; мощен глюко-пептид SP 94 който енергизира и храни фоликулите; 6 аминокиселини които възстановяват увредените коси; пшеничен протеин които укрепва, заглажда, защитава, придава блясък.

Ритуал Кера-Фюжън се вмества в точно 60 минути – и спокойно може да си го подарите в обедната почивка, след работния ден или пък в друг откраднат лично за вас и доброто ви самочувствие час. Затова пък – резултатите са мигновени, дълготрайни, впечатляващи. Върнете блясъка, силата, здравето на изтощената си коса днес!

През празничния за SENSE Beauty Salon ноември месец, ВИП ритуал Кера – Фюжън с включен стайлинг със сешоар ви очаква на специална -15% цена от 67 лева.

Видео
Коментари

Още от последните новини