"Изправи се! Мутри Вън" - Бургас натири Цветелин Георгиев

"Във връзка с искането на прокуратурата за отнемането на имунитет на лице с инициали Ц.Г. и със запитванията на медии за такова лице в листата на "Изправи се! Мутри вън!" в Бургас, информираме, че водачът на листата ни в Бургас Живко Табаков ще окаже пълно съдействие на органите на реда и прокуратурата за установяването на истината". Това заявиха от ИСМВ.

В листата в Бургас случаят се изяснява. Цветелин Георгиев твърдял, че няма съпричастност към никакви практики, нарушаващи върховенството на закона. От този момент нататък Георгиев е отстранен от листата, за да се изясни цялата истина и да не се възпрепятства разследването.

За напускането си днес Георгиев ще подаде надлежните документи. "За нас върховенството на закона е основна ценност и всяко негово нарушение, независимо от кого, смятаме за крайно неприемливо", съобщават още от ИСМВ.

Свързани статии
Мъж получи условна присъда за търговия с вот МВР работи по 100 случая за купуване на гласове До 6 години затвор грозят Цветелин Георгиев заради купване на гласове в Маринка 612 са образуваните досъдебни производства за търговия с вот до деня за размисъл Бургаска област сред най-разследваните от МВР за търговията с вот Как се търгува вот в Бургаско – от брашно и макарони до опрощаване на борчове Премиерът Стефан Янев: Работата срещу купения вот дава резултати Девет мъже са задържани в Бургаско за търговия с вот (Снимки)
Тагове
Цветелин Георгиев търговия с вот ИСМВ
Коментари

Още от последните новини