И в Несебър започнаха войната с кърлежите

И в Несебър започнаха войната с кърлежите  - E-Burgas.com

Община Несебър информира гражданите и гостите си, че  са извършени допълнителни дезинсекционни обработки на зелени площи и градинки на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” до ДГ „Яна Лъскова” и на ул. „Любен Каравелов” пред СУ „Любен Каравелов” в Несебър.

Заради зачестили сигнали от граждани същите дейности предстоят и за зелените зони в останалите населени места и то по-рано от планираните по график.

След подадени сигнали, днес са направени и обработки за растителна защита срещу гъсеници  в Баня, Обзор, Равда и Стария Несебър.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
кърелжи комари несебър
Коментари

Още от последните новини