И в Несебър започнаха войната с кърлежите

И в Несебър започнаха войната с кърлежите  - E-Burgas.com

Община Несебър информира гражданите и гостите си, че  са извършени допълнителни дезинсекционни обработки на зелени площи и градинки на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” до ДГ „Яна Лъскова” и на ул. „Любен Каравелов” пред СУ „Любен Каравелов” в Несебър.

Заради зачестили сигнали от граждани същите дейности предстоят и за зелените зони в останалите населени места и то по-рано от планираните по график.

След подадени сигнали, днес са направени и обработки за растителна защита срещу гъсеници  в Баня, Обзор, Равда и Стария Несебър.

Свързани статии
В Несебър готови за старта на новата учебна година Най-голямото училище в Несебър посреща учебната година с новоизграден кабинет Несебър става столица на меда Напръскаха против ларви на комари по Мандренското езеро (Снимки) Изпечен несебърлия мами чужди туристи със стари банкноти в Слънчев бряг В Несебър се защитиха от бълхи, кърлежи и други хапливи насекоми Над 200 жители и гости на Несебър се възползваха от безплатни прегледи на кожата Отварят пунктове за ваксиниране в Слънчев бряг и Несебър Вандали поругаха старото училище в село Баня Село Баня отпразнува Илинден
Тагове
кърелжи комари несебър
Коментари

Още от последните новини