Готвач и дилър на пико от "Меден рудник" ще търка нара в бургаския затвор

Готвач и дилър на пико от

Окръжен съд – Бургас осъди подсъдим за производство и държане на наркотични вещества с цел разпространение. Съдът наложи на Росен Вълчев. най-тежкото от двете му присъдени наказания, а именно четири години „Лишаване от свобода"  и глоба в размер на 30 000 лв.

Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален строг режим.

Бургаският окръжен съд приведе в изпълнение и наказанието на Районен съд Бургас, от осем месеца „Лишаване от свобода" и глоба в размер на 2 000 лв.

Росен Вълчев бе признат за виновен за това, че е държал наркотици с цел разпространение в своя апартамент в "Меден рудник". Там били открити  5,067 гр. на стойност 126,67 лв. и 3,4 - метилендиоксиметамфетамин /MDMA/ с тегло 0,631 гр. на стойност 25,24 лв.  За това деяние съдът го осъди на три години „Лишаване от свобода" и наложи глоба на Росен Вълчев в размер на 10 хил. лв.

Окръжен съд – Бургас призна подсъдимия Росен Вълчев за виновен и в това, че е държал прекурсори, материали и съоръжения, за производство на метамфетамин. За това престъпление съдът осъди подсъдимия на четири години „Лишаване от свобода" и му наложи глоба в размер на 30 хил. лв. 

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да се обжалва или протестира в петнадесетдневен срок.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене Спипаха поредния надрусан шофьор в Бургас, ето какво откриха в дома му (Снимки) Задържаха трима турци за пренос на наркотици през границата 42-годишен криминоген от "Меден рудник'' загази здраво
Тагове
наркотици
Коментари

Още от последните новини