Готвач и дилър на пико от "Меден рудник" ще търка нара в бургаския затвор

Готвач и дилър на пико от

Окръжен съд – Бургас осъди подсъдим за производство и държане на наркотични вещества с цел разпространение. Съдът наложи на Росен Вълчев. най-тежкото от двете му присъдени наказания, а именно четири години „Лишаване от свобода"  и глоба в размер на 30 000 лв.

Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален строг режим.

Бургаският окръжен съд приведе в изпълнение и наказанието на Районен съд Бургас, от осем месеца „Лишаване от свобода" и глоба в размер на 2 000 лв.

Росен Вълчев бе признат за виновен за това, че е държал наркотици с цел разпространение в своя апартамент в "Меден рудник". Там били открити  5,067 гр. на стойност 126,67 лв. и 3,4 - метилендиоксиметамфетамин /MDMA/ с тегло 0,631 гр. на стойност 25,24 лв.  За това деяние съдът го осъди на три години „Лишаване от свобода" и наложи глоба на Росен Вълчев в размер на 10 хил. лв.

Окръжен съд – Бургас призна подсъдимия Росен Вълчев за виновен и в това, че е държал прекурсори, материали и съоръжения, за производство на метамфетамин. За това престъпление съдът осъди подсъдимия на четири години „Лишаване от свобода" и му наложи глоба в размер на 30 хил. лв. 

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да се обжалва или протестира в петнадесетдневен срок.

Свързани статии
2 години и 10 месеца пандиз за дилър в Слънчев бряг Тежки дни очакват Христо и Георги, които опитаха пренесат наркотици в Турция Хванаха бургаски криминоген с подвижна лаборатория за наркотици (Снимки) Бразилец кацна на Летище София с 2 кг. кокаин в куфара си (видео) Хванаха поредния готвач на пико в Бургас Сдружение разкри тревожна тенденция: Все по-малки деца посягат към наркотици Колумбия задържа кокаин за 75 млн. долара, бил предназначен за България (видео) Бургаският съд наложи най-тежката мярка на местен дилър Хванаха млад дилър край училище в Бургас Брендо с присъди в Италия, Румъния и България, не е ясно къде ще бъде екстрадиран
Тагове
наркотици
Коментари

Още от последните новини