Ген. Мутафчийски: Отмяната на извънредното положение е политическо решение

Ген. Мутафчийски: Отмяната на извънредното положение е политическо решение - E-Burgas.com
Снимка: ВМА

Решението за отмяна на извънредното положение е политическо и аз не мога да го коментирам, заяви тази сутрин ген. Венцислав Мутафчийски, цитиран от Канал 3.

Ръководителят на Военномедицинска академия получи днес дарение от 6 линейки от бизнесмена Петър Манджуков.

Дарените реанимобили са от най-висок клас, напълно оборудвани, съобщи още ген. Мутафчийски и изказа дълбока признателност за дарението.

В момента за спешната помощ от изключително значение е как ще се постъпи в първите 10 минути, как ще се постъпи в първия час, продължи Мутафчийски. 

Свързани статии
41 са новите случаи на ковид в Бургас, двама са починали 6728 пребориха коронавируса за едно денонощие, 535 са новите случаи Половината област без нито един случай на ковид, за първи път и без починали Четирима души починаха от ковид в Бургаско, само три са общините без нови случаи 65 са новозаразените в Бургас, 750 в страната 753 са новите случаи на ковид, 37 в област Бургас Седем души починаха от ковид в областта, ръст на заболелите в Приморско 107 са новозаразени с ковид в Бургас, 867 в страната Драстичен скок на новозаразените с коронавирус в Бургас Отново млади и здрави хора сред жертвите на ковид
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини