Филиалът на НХА в Бургас търси модели за платено позиране

Филиалът на НХА в Бургас търси модели за платено позиране - E-Burgas.com

За новата учебна година Филиалът на Националната художествена академия в град Бургас търси мъже и жени над 18-годишна възраст, в добро физическо и психичeско здраве, за позиране по време на учебния процес в различни дисциплини - Рисуване, Живопис, Графика, Скулптура и др.

Това е една от малкото работни позиции, за които няма изисквания за външен вид, образование, професионална квалификация, предишен опит или трудов стаж, а заплащането е атрактивно.

Работата на модела е изключително важна в обучението по изобразителни изкуства. Търсят се сериозни и отговорни хора, които искат да бъдат част от формирането на съвременните български творци. Много модели споделят, че работата не винаги е лесна, защото представлява стоене неподвижно в определената от преподавателя поза в продължение на 5-6 часа на ден, като на всеки 45 мин. се прави почивка, но пък е изключително удовлетворяваща и приятна. Атмосферата в ателиетата на Художествената академия е спокойна, а условията на работа отлични.

От НХА-Филиал Бургас канят всеки, който търси почасова работа на граждански договор, да се обади на тел. 0884 260 820, или да пише на имейл: [email protected].

Свързани статии
80 на сто от работещите у нас са стресирани и недоволни от заплатата Над 7000 украинци са наети на работа у нас Голяма част от бежанците у нас готови да започнат работа Област Бургас е на 11-то място в страната с 1272 лв. средна заплата 6 500 украинци търсят работа в бюрата по труда в големите градове Недостиг на персонал и по-високи заплати в курортите в навечерието на сезона Над 10 хил. са безработните в област Бургас през 2021 година Новият младежки център в Бургас търси активни млади хора за работа Високотехнологична компания назначава 50 служители в Бургас Общината търси млад архитект, не с опит, а с желание за работа
Тагове
работа
Коментари

Още от последните новини