Ето как ще изглежда УМБАЛ-Бургас след три месеца

Ето как ще изглежда УМБАЛ-Бургас след три месеца  - E-Burgas.com

След санирането на сградата предстои цялостен ремонт на детските кабинети и чакалните към тях

Бургаският кмет Димитър Николов сподели в личния си профил във фейсбук как ще изглежда корпусът на бургаската болница след като приключи проектът по подновяването на енергийната ефективност.

Днес започна ремонтът на ДКЦ-1 (бившата Първа поликлиника). „Тази стара и неугледна сграда ще придобие съвсем нов вид до 3 месеца. Ще бъдат въведени всички необходими мерки за енергийна ефективност, като топлоизолация на външните стени и на покрива, демонтаж на старата покривна хидроизолация, улуци и водосточни казанчета. Ще се подобри значително и топлоснабдяването в сградата“, заявява Николов.

Реновирането на медицинското заведение е по проект на Община Бургас, финансиран от Националния Доверителен Екофонд.

След санирането на сградата, предстои цялостен ремонт на детските кабинети и чакалните към тях.

„Фасадата на Първа поликлиника ще е в синхрон с цялостното саниране на УМБАЛ-Бургас, което също стартира. Ще бъде направена и пълна рехабилитация на покривите на най- голямото ни здравно заведение“, разкри още бургаският кмет.

Галерия
Свързани статии
Безплатни прегледи на детския слух организира УМБАЛ Бургас В УМБАЛ Бургас спасиха дете със заседнал в трахеята зъб Публикуваха за обсъждане проекта на насоки за саниране на жилищата Младоженци зарадваха с дарение Отделението по неонатология в УМБАЛ Бургас Избраха терен за национална детска болница Строители: С тези цени за саниране качеството ще е ниско От средата на ноември може да кандидатствате за саниране Кандидатстването за енергийно обновяване на жилищата се очаква да стартира от средата на ноември Управителят на Белодробната болница д-р Трошанова получи специална награда Напредък - експерти обсъдиха следващите стъпки по изграждането на детска болница в Бургас
Тагове
УМБАЛ болница саниране
Коментари

Още от последните новини