Управителят на Белодробната болница д-р Трошанова получи специална награда

Управителят на Белодробната болница д-р Трошанова получи специална награда - E-Burgas.com

Управителят на Белодробната болница в Бургас – д-р Евелина Трошанова, бе отличена с престижната награда на Българското дружество по белодробни болести за принос към развитието на пневмо-фтизиатричната мрежа. Отличието е на името на д-р Димитър Граматиков и бе връчено на д-р Евелина Трошанова от доц. Донка Стефанова - дългогодишен републикански консултант по фтизиатрия.

„Поздравления за полученото високо отличие! Бургас може да се гордее, че има специалист от такъв ранг. Това е най-голямото признание за дългогодишния неуморен труд и усилия на д-р Трошанова. Честито!“, сподели кметът Димитър Николов.

Награждаването се състоя на официална церемония на Осмия конгрес на Българското дружество по белодробни болести, който по традиция се проведе от 13 до 16 октомври в Златни пясъци. Грамота за принос в развитието на пневмо-фтизиатричната мрежа получи и д-р Веселин Давчев от Медицински център 1 в Пловдив.

В рамките на четири дни водещи български пулмолози и светила на медицината от Европа и Америка обменяха професионален и клиничен опит, а част от форума бе и изложение на най-новите продукти на фармацевтични фирми в областта на белодробното здраве.

Свързани статии
Заради усложнената епидемична обстановка затварят кабинета за пост-ковид лечение към Белодробната болница
Тагове
белодробна болница трошанова
Коментари

Още от последните новини