Eликсир 4 в 1 за мощна биостимулация на организма

Eликсир 4 в 1 за мощна биостимулация на организма - E-Burgas.com

Често се питаме няма ли някое вълшебно хапче, което да ни зареди с енергия и възвърне предишните ни сили.  Е, такова още не е измислено, но затова пък природата се е погрижила да създаде такъв продукт.

За да постигнат още по-голяма ефективност, хората са го селектирали на база смесването на четири сами по себе си уникални натурални продукти. И това са мед, пчелен прашец, прополис и пчелно млечице. Всички те дават името на новия супер продукт „Еликсир 4 в 1“ с марката „Пчелинъ“.

Комбинацията е есенция от всички дарове на природата, събрани в едно и действа като най-добрият биостимулатор на организма. Дава бърза енергия и здраве през цялата година. Повишава имунитета, понижава холестерола, стимулира функцията на жлезите с вътрешна секреция, стимулира растежа на невронни стволови клетки в мозъка. Оказва благоприятно влияние при анемии, нервни изтощения, атеросклероза, използва се за регулирането на кръвното налягане. Има благотворно влияние при язва, гастрит, колит. Подобрява също физическия и психическия тонус, забавя процесите на стареене, тъй като подобрява производството на колаген в кожата. Съдържа всички важни за детския организъм витамини в препоръчителните за детската възраст концентрации.

Производител на „Еликсир 4 в 1“ е „Роял Бийс“. Компанията е създадена още през 1909 година и продължава възходящото си развитие с производство на   100% натурални пчелни продукти както за родния пазар, така и за чужбина. Всички те са без допълнителни термични обработки, ГМО, имитиращи подсладители,  оцветители и изкуствени аромати. Марката е различна и с това, че за разлика от масовите продукти в този сектор, „Пчелинъ“ се предлага в аптечната мрежа. Там може да се намери благодарение на „Фаркол“АД, които са техен ексклузивен представител за България. 

Има и още нещо – тук можете да сте напълни сигурни в качествата на продукта. Просто проверявате етикета, на който са закодирани произхода и пътя на всяка партида мед. Така, на практика, за първи път се дава възможност на потребителя лично да провери какво консумира, преди още да е купил или опитал продукта. Това става чрез сканиране с мобилно устройство на специален QR код в горния десен ъгъл на етикета на пчелния мед и еликсира, и на горния капак на прополисовата тинктура. Така можем да проверим всички анализи и сертификати на всяка една партида мед, вложена в производството на конкретния продукт. 

На опаковките на „Пчелинъ“ ще ви направи впечатление и още нещо, което е уникално и необичайно за родния пазар. На всеки продукт е поставен  един и същ подпис – той е на собственика на компанията Емил Хосейни, който по този начин още веднъж, лично гарантира за качеството на продуктите с марка „Пчелинъ“.

Коментари

Още от последните новини