Четири фирми за производство и проектиране на мебели се участват в Burgas Business Awards

Четири фирми за производство и проектиране на мебели се участват в Burgas Business Awards - E-Burgas.com

Едни от най- известните и предпочитани фирми за проектиране и производство на мебели са одобрени за участие в престижното издание, отличаващо най- добрите фирми от Бургас и региона Burgas Business Awards.

"Явор 2000" е първата фирма, която се впуска в надпреварата. Фирмата проектира и произвежда мебели с широко приложение. Тя е с дългогодишен опит в мебелния бранш. Екипът е в течение на актуалните тенденции в мебелното производство. „Явор 2000" предлага богат асортимент от мебели за дома и офиса: кухненско обзавеждане, мебели за спални, мебели за детски стаи, обзавеждане за офиси, хотелско и търговско обзавеждане; гардероби; обзавеждане за дневни; бани и други.

„Явор 2000" постоянно разработва нови модели и модели по поръчка, като целта им е да задоволи желанието на всеки клиент и да предложи качествени и уникални мебели, които перфектно да се впишат в интериора на всеки дом или офис сграда.Мебелите се изработват по всички изисквания за качество и съвременни технологии. Всеки един от екипа на „Явор 2000" подхожда професионално към каузата - "доволни клиенти".

Следващата фирма за мебелно производство, участник в бизнес наградите е „Перла мебел". Това е бутикова фирма за мебели, ориентирана само към специални разработки. Във „Перла мебел" работят едни от най- добрите проектанти, които разработват интересни мебелни проекти. Фирмата разполага и с най- модерните машини, които правят изработката на мебелите перфектна.

„Перла мебел" е ориентирана предимно към ексклузивни поръчки. Фирмата предлага най- новите методи и иновации на пазара. „Перла мебел" работи с най- добрите материали на пазара и с водещи интериорни дизайнери от цялата страна.

Третата фирма участник в Burgas Business Следващата е „Мебелна фабрика Пъчков".
Фирмата е създадена през 2007 г. и предлага проектиране, производство и монтаж на екстериорно и интериорно обзавеждане, с акцент върху мащабни, многопластови проекти. Техни клиенти са общини, министерства, банки и много международни брандове.
Стремежът на „Пъчков" ООД е към внедряването на иновативни технологии и повишаване на ефективността на своите служители. Предимството на фирмата е дългогодишният опит и екипът от професионалисти, на които разчита. Съвкупността от тези два ключови елемента,  дават самочувствие и увереност на компанията  да се разраства, да разширява  портфолиото от услуги, което предлага, за да се превърне в надежден и ценен партньор на Българския и Европейския бизнес.
Собственият логистичен парк и изключително гъвкав екип дава възможност да бъдат извършвани монтажи до всяка точка на Европа.
Пъчков ООД вярват, че чрез рециклирането, всеки бизнес може да намери своята кауза и да помогне за по-добър живот на планетата.  Именно това е едно от най-новите звена в които фирмата инвестира и активно се развива. Крайната тяхна цел е да произвеждат сами плоскости от рециклирана пластмаса, които да влагат в производството на техните бъдещи проекти. Част от корпоративната социална отговорност на Пъчков ООД се изразява и в ежегодно засаждането на 2000 дръвчета.

Мебели „Хитрон" е последната фирма, която ще участва в Burgas Business Awards. „Хитрон"  е една от първите фирми в гр. Бургас за проектиране и производство на мебели.

Фирмата разполага с развита производствена база на територията на гр. Бургас, в която се извършват всички етапи на производствения цикъл. С високотехнологичното си оборудване, Хитрон успява да покрие като срокове и качество, както малък, така и по-голям обем от продукция за малки, средни и мащабни проекти.
Екипът ни е съставен от квалифицирани специалисти, които са готови да предложат пълно и професионално съдействие по отношение на дизайна, избора на материали и цветове при мебелопроизводството, както и по отношение на цялостния интериор. С помощта на визуализациите, водени от вашите изисквания, нашите дизайнери могат да реализират всички ваши желания. Богатият им професионален опит гарантира отлично обслужване и високо качество на крайния продукт.

Ние създаваме мебели, които носят уникално различни усещания. Умело съчетаваме духа на всеки клиент със същността на техните пространства. Творим уют,  съобразен с вашия стил, повлиян от последните модни тенденции.

 

Галерия
Свързани статии
Гостите на BURGAS BUSINESS AWARDS опитаха вкуса на утвърдена традиция от Южен Сакар Наградиха отличниците на бургаския бизнес на бляскава гала вечер Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“ Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards Ashkan Life в подкрепа на бургаския бизнес Водещи естетични центрове с номинации в Burgas Business Awards Водещи фризьорски салони с номинации в Burgas Business Awards Зърнопроизводители от Бургас и региона с номинации за престижните бизнес награди Burgas Business Awards Две от най- големите и модерни аптеки в Бургас участват в номинациите Burgas Business Awards
Тагове
Burgas Business Awards
Коментари

Още от последните новини