Четири фирми за производство и проектиране на мебели се участват в Burgas Business Awards

Четири фирми за производство и проектиране на мебели се участват в Burgas Business Awards - E-Burgas.com

Едни от най- известните и предпочитани фирми за проектиране и производство на мебели са одобрени за участие в престижното издание, отличаващо най- добрите фирми от Бургас и региона Burgas Business Awards.

"Явор 2000" е първата фирма, която се впуска в надпреварата. Фирмата проектира и произвежда мебели с широко приложение. Тя е с дългогодишен опит в мебелния бранш. Екипът е в течение на актуалните тенденции в мебелното производство. „Явор 2000" предлага богат асортимент от мебели за дома и офиса: кухненско обзавеждане, мебели за спални, мебели за детски стаи, обзавеждане за офиси, хотелско и търговско обзавеждане; гардероби; обзавеждане за дневни; бани и други.

„Явор 2000" постоянно разработва нови модели и модели по поръчка, като целта им е да задоволи желанието на всеки клиент и да предложи качествени и уникални мебели, които перфектно да се впишат в интериора на всеки дом или офис сграда.Мебелите се изработват по всички изисквания за качество и съвременни технологии. Всеки един от екипа на „Явор 2000" подхожда професионално към каузата - "доволни клиенти".

Следващата фирма за мебелно производство, участник в бизнес наградите е „Перла мебел". Това е бутикова фирма за мебели, ориентирана само към специални разработки. Във „Перла мебел" работят едни от най- добрите проектанти, които разработват интересни мебелни проекти. Фирмата разполага и с най- модерните машини, които правят изработката на мебелите перфектна.

„Перла мебел" е ориентирана предимно към ексклузивни поръчки. Фирмата предлага най- новите методи и иновации на пазара. „Перла мебел" работи с най- добрите материали на пазара и с водещи интериорни дизайнери от цялата страна.

Третата фирма участник в Burgas Business Следващата е „Мебелна фабрика Пъчков".
Фирмата е създадена през 2007 г. и предлага проектиране, производство и монтаж на екстериорно и интериорно обзавеждане, с акцент върху мащабни, многопластови проекти. Техни клиенти са общини, министерства, банки и много международни брандове.
Стремежът на „Пъчков" ООД е към внедряването на иновативни технологии и повишаване на ефективността на своите служители. Предимството на фирмата е дългогодишният опит и екипът от професионалисти, на които разчита. Съвкупността от тези два ключови елемента,  дават самочувствие и увереност на компанията  да се разраства, да разширява  портфолиото от услуги, което предлага, за да се превърне в надежден и ценен партньор на Българския и Европейския бизнес.
Собственият логистичен парк и изключително гъвкав екип дава възможност да бъдат извършвани монтажи до всяка точка на Европа.
Пъчков ООД вярват, че чрез рециклирането, всеки бизнес може да намери своята кауза и да помогне за по-добър живот на планетата.  Именно това е едно от най-новите звена в които фирмата инвестира и активно се развива. Крайната тяхна цел е да произвеждат сами плоскости от рециклирана пластмаса, които да влагат в производството на техните бъдещи проекти. Част от корпоративната социална отговорност на Пъчков ООД се изразява и в ежегодно засаждането на 2000 дръвчета.

Мебели „Хитрон" е последната фирма, която ще участва в Burgas Business Awards. „Хитрон"  е една от първите фирми в гр. Бургас за проектиране и производство на мебели.

Фирмата разполага с развита производствена база на територията на гр. Бургас, в която се извършват всички етапи на производствения цикъл. С високотехнологичното си оборудване, Хитрон успява да покрие като срокове и качество, както малък, така и по-голям обем от продукция за малки, средни и мащабни проекти.
Екипът ни е съставен от квалифицирани специалисти, които са готови да предложат пълно и професионално съдействие по отношение на дизайна, избора на материали и цветове при мебелопроизводството, както и по отношение на цялостния интериор. С помощта на визуализациите, водени от вашите изисквания, нашите дизайнери могат да реализират всички ваши желания. Богатият им професионален опит гарантира отлично обслужване и високо качество на крайния продукт.

Ние създаваме мебели, които носят уникално различни усещания. Умело съчетаваме духа на всеки клиент със същността на техните пространства. Творим уют,  съобразен с вашия стил, повлиян от последните модни тенденции.

 

Галерия
Свързани статии
Ето кои дизайнери и марки ще покажат фешън трендовете за 2024 на бляскавото ревю BURGAS SUMMER TRENDS Наградиха най- добрите бизнеси в Бургас и региона за 2023 на бляскава церемония Сред партньорите на Burgas Business Awards е „Бова Кар" - Вашият оторизиран BMW дилър в Бургас и региона Силна конкуренция в сектор СТРОИТЕЛСТВО в годишните награди BURGAS BUSINESS AWARDS Гостите на BURGAS BUSINESS AWARDS опитаха вкуса на утвърдена традиция от Южен Сакар Наградиха отличниците на бургаския бизнес на бляскава гала вечер Кондекс и Монсийт в битка за почетната статуетка на Burgas Business Awards Две водещи компании ще се борят за приза на Burgas Business Awards в категория „Индустриално производство“ Производители на месо и месни продукти с номинации в Burgas Business Awards Ashkan Life в подкрепа на бургаския бизнес
Тагове
Burgas Business Awards
Коментари

Още от последните новини