Димитър Николов честити празника на медицинските сестри: Бъдете все така отговорини в мисията си!

Димитър Николов честити празника на медицинските сестри: Бъдете все така отговорини в мисията си! - E-Burgas.com

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към медицинските сестри по повод професионалния им празник.

"Уважаеми медицински сестри,

Поздравявам Ви най-сърдечно по повод професионалния Ви празник. Днес Вие сте част от хората, които изпълняват една изключително важна мисия в името на хората и тяхното здраве - да сте на първа линия в борбата с коварния вирус COVID - 19. Себеотрицанието, готовността да изложите собственото здраве на риск и професионализмът, с който подхождате при изпълнението на своята работа втези трудни моменти, будят респект към Вас.

Искрено се радвам, че в Бургас работят добре подготвени и всеотдайни медицински сестри, което ни дава оптимизъм, че здравето на нашите съграждани е в сигурни ръце.  

Продължавайте да изпълнявате все така отговорно и с висок професионализъм своята мисия. Пожелавам Ви да сте здрави, да получавате заслуженото уважение за жертвите, които правите в името на всички нас, и да се радвате на много успехи.

Бургас се гордее с Вас!

Честит празник!

Свързани статии
Бургас вече разполага с телемедицина (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Сейфетин Сатаджъ от ДПС спечели изборите за кмет на Порой Кметът Димитър Николов поздрави сърдечно бургаските учители Избраха нова временна кметица на Порой Димитър Николов: Подвигът и саможертвата на Ботев винаги ще пазят своя ореол Кметът поздрави здравните специалисти по повод професионалния им празник Кметът Димитър Николов: Свеждаме глави пред героизма на хиляди български войници Кметът Димитър Николов поздравява всички юристи в деня на професионалния им празник
Тагове
димитър николов кмет поздрав
Коментари

Още от последните новини