Димитър Николов честити празника на медицинските сестри: Бъдете все така отговорини в мисията си!

Димитър Николов честити празника на медицинските сестри: Бъдете все така отговорини в мисията си! - E-Burgas.com

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към медицинските сестри по повод професионалния им празник.

"Уважаеми медицински сестри,

Поздравявам Ви най-сърдечно по повод професионалния Ви празник. Днес Вие сте част от хората, които изпълняват една изключително важна мисия в името на хората и тяхното здраве - да сте на първа линия в борбата с коварния вирус COVID - 19. Себеотрицанието, готовността да изложите собственото здраве на риск и професионализмът, с който подхождате при изпълнението на своята работа втези трудни моменти, будят респект към Вас.

Искрено се радвам, че в Бургас работят добре подготвени и всеотдайни медицински сестри, което ни дава оптимизъм, че здравето на нашите съграждани е в сигурни ръце.  

Продължавайте да изпълнявате все така отговорно и с висок професионализъм своята мисия. Пожелавам Ви да сте здрави, да получавате заслуженото уважение за жертвите, които правите в името на всички нас, и да се радвате на много успехи.

Бургас се гордее с Вас!

Честит празник!

Свързани статии
Кметът на Бургас: Няма паника в училищата, сигурно ще има и още случаи Гласуват за нов кмет на бургаското село Извор, приемат заявления само по настоящ адрес Недялко Йорданов поздрави бургазлии с любимо стихотворение (Видео) Димитър Николов се застъпи за протестиращите, потегля с Христо Иванов към Росенец Димитър Николов: Поисках от МВР да пуснат протестиращите в Росенец Започва реалното планиране на новата детска болница в Бургас Ученици от Строителната гимназия се включват в честванията на 24 май с видеопоздрав Кметът поздрави бургазлии в Деня на Европа: Бъдете горди, че нашият град е врата към света! Кметът Димитър Николов с поздрав за Гергьовден Кметът Димитър Николов: Постепенното отпадане на мерките, ще ни даде шанс за късен летен сезон
Тагове
димитър николов кмет поздрав
Коментари

Още от последните новини