Димитър Николов честити празника на медицинските сестри: Бъдете все така отговорини в мисията си!

Димитър Николов честити празника на медицинските сестри: Бъдете все така отговорини в мисията си! - E-Burgas.com

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към медицинските сестри по повод професионалния им празник.

"Уважаеми медицински сестри,

Поздравявам Ви най-сърдечно по повод професионалния Ви празник. Днес Вие сте част от хората, които изпълняват една изключително важна мисия в името на хората и тяхното здраве - да сте на първа линия в борбата с коварния вирус COVID - 19. Себеотрицанието, готовността да изложите собственото здраве на риск и професионализмът, с който подхождате при изпълнението на своята работа втези трудни моменти, будят респект към Вас.

Искрено се радвам, че в Бургас работят добре подготвени и всеотдайни медицински сестри, което ни дава оптимизъм, че здравето на нашите съграждани е в сигурни ръце.  

Продължавайте да изпълнявате все така отговорно и с висок професионализъм своята мисия. Пожелавам Ви да сте здрави, да получавате заслуженото уважение за жертвите, които правите в името на всички нас, и да се радвате на много успехи.

Бургас се гордее с Вас!

Честит празник!

Свързани статии
Димитър Николов се застъпи за протестиращите, потегля с Христо Иванов към Росенец Димитър Николов: Поисках от МВР да пуснат протестиращите в Росенец Започва реалното планиране на новата детска болница в Бургас Ученици от Строителната гимназия се включват в честванията на 24 май с видеопоздрав Кметът поздрави бургазлии в Деня на Европа: Бъдете горди, че нашият град е врата към света! Кметът Димитър Николов с поздрав за Гергьовден Кметът Димитър Николов: Постепенното отпадане на мерките, ще ни даде шанс за късен летен сезон Димитър Николов: Не нарушавайте правилата, за да не затворят пак парковете Димитър Николов: Новооткритите случаи са резултат от скрининга, отново призовавам общините на масово тестване Ето как учениците от Търговската гимназия поздравиха бургаските медици (Видео)
Тагове
димитър николов кмет поздрав
Коментари

Още от последните новини