Избраха нова временна кметица на Порой

Избраха нова временна кметица на Порой  - E-Burgas.com

Общински съвет – Поморие днес гласува избора на нов временно изпълняващ длъжността кмет на кметство с. Порой до провеждането на избори и полагане на клетва от новоизбрания кмет.

Гласуването бе по повод постъпило заявление от досегашния кмет на селото – Фатме Смаил, с което е заявено желание за преустановяване изпълнението на длъжността кмет на с. Порой. Заявлението бе разгледано и от Общинската избирателна комисия, която със свое решение обезсили удостоверението на г-жа Смаил от проведените редовни местни избори през 2019 г.

До полагане на клетва от новоизбран кмет, временно изпълняващ длъжността ще бъде Иринка Димитрова, която е с над четиридесет годишен стаж в общинската администрация и пряко ангажирана с решаване на проблемите на жителите на с. Порой.

Свързани статии
Сейфетин Сатаджъ от ДПС спечели изборите за кмет на Порой Номинираха Тихомир Янакиев за кмет на годната заради технически иновации в Созопол Кметът на Созопол в серия от приемни дни в общината Кметове в Бургаско с най-много глоби за нерегламентирани сметища Отстраниха от длъжност кмета на Вресово Юлюман Хасан, отива на съд за корупция Гласуват за нов кмет на бургаското село Извор, приемат заявления само по настоящ адрес Димитър Николов честити празника на медицинските сестри: Бъдете все така отговорини в мисията си! Кметът поздрави бургазлии в Деня на Европа: Бъдете горди, че нашият град е врата към света!
Тагове
село Порой кмет
Коментари