Димитър Германов: Промяната в Приморско ще продължи с реализиране на проекта за пристанището

Димитър Германов: Промяната в Приморско ще продължи с реализиране на проекта за пристанището - E-Burgas.com

Амбициозна програма с приоритети във всички сектори на живот представи кандидатът за кмет на Приморско от ГЕРБ д-р Димитър Германов. Той стартира кампанията пред своите съграждани в пълната зала на градското читалище „Самообразование”. На сцената до него бяха и кандидатите за общински съветници, с чиято подкрепа и помощ преобразяването на морската община ще продължи. Да окажат своята подкрепа за нов мандат присъстваха и народните представители от партията – областният лидер Димитър Бойчев и Ивелина Василева.

Д-р Германов подчерта, че основната му цел е Приморско да има своето модерно пристанище. „Продължавам да работя за положителните промени, които се постигат с последователна политика. Една от най-значимите теми за съгражданите ми е пристанището. Имаме идеен проект и ще търсим финансиране. То може да е по европейски програми, както и смесено. Това няма да е обикновено рибарско пристанище, а такова, което ще промени града. Планира се то да е мултифункционално“, подчерта кандидат-кметът.

Друг много важен проект за Германов и жителите на общината е пречиствателната станция на Китен. Размерът на средствата, финансирани по европейска програма по това съоражение, е 22 млн. лв.

Сред успехите му е през последния мандат са усвоените средства по европейски програми за над 30 млн.лв., а с наложена добра финансова дисциплина общината е финансово стабилна с висок кредитен рейтинг.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ припомни за успехите и инвестираните средства за различни проекти за детски градини, училища, читалища, спорт, за реализиране на Северния обход и ремонти на улици. Д-р Германов коментира, че усилията му в социалната политика на община Приморско също ще продължат, защото за него най-важни са хората и по-добрите условия за живот.

 „Той е достоен човек, който държи на думата си и успява да организира работата на екипа си така, че да се реализират толкова много проекти, променили Приморско. Неслучайно общината бе оценена като перлата на Южното Черноморие и само за последната година получи два приза за най-добра туристическа дестинация. Това е невероятен успех, Германов е човек, който е посветен на това да работи за каузата на Приморско”, заяви председателят на парламентарната Комисия по околната среда и водите в 44-ото Народно събрание Ивелина Василева.

Областният ръководител на ГЕРБ Димитър Бойчев също сподели, че през последните осем години много неща се случиха в Приморско. „Общината стана страхотно място за живеене. Моделът на управление работи и резултатите са видими за всички. Той, заедно със своя екип, имат енергията и визията за третия си мандат. Проектите, които са заложени в неговата програма, са реални, изпълними и по тях вече се работи. В кампанията всички излизат и обещават, но едно е да обещаваш, а друго е да можеш да го реализира”, каза пред пълната зала областният координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия
Коментари

Още от последните новини