Дилърът Богдан от Бургас отнесе година и 10 месеца от съда, кътал дрога в Кумлука

Дилърът Богдан от Бургас отнесе година и 10 месеца от съда, кътал дрога в Кумлука - E-Burgas.com

Бургаският съд наложи ефективно наказание от 1 години и 10 месеца „лишаване от свобода“ спрямо Богдан Щ., подсъдим за държане на високорискови наркотични вещества, с цел разпространение.

Той е признал вината си за това, че без надлежно разрешително е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – синтетични канабиноиди (над 200 гр.). Престъплението е осъществено в периода от юни 2017 до март 2018 в къща в бургаския кв. Победа.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор. На Богдан Щ. е наложено и наказание „глоба“ в размер на 4 500 лв.

Споразумението, което е одобрено от Окръжен съд – Бургас е окончателно и има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда.

Свързани статии
Четирима върховни съдии пипнаха коронавирус Убиецът Алекси от Церковски отива на съд Осъдиха обвинените в подкуп инспектори от БАБХ-Бургас на година и шест месеца условно Асен, който потроши автомобил в Созопол, бе пожален с подписка Рецидивист, изтормозил цяло село, отива 9 години в затвора Оставиха в ареста Петър, обвинен в палеж на микробус в Поморие Осъдиха мъж на 4 години за смърт на пътя в Бургас С препоръки за запазване на районните съдилища преминаха петте публични обсъждания в съдилищата Бургаският съд наложи тежка мярка на македонец издирван от Интерпол В Поморие не подкрепиха разработените модели за реформа на Районния съд
Тагове
съд
Коментари

Още от последните новини