Дилърът Богдан от Бургас отнесе година и 10 месеца от съда, кътал дрога в Кумлука

Дилърът Богдан от Бургас отнесе година и 10 месеца от съда, кътал дрога в Кумлука - E-Burgas.com

Бургаският съд наложи ефективно наказание от 1 години и 10 месеца „лишаване от свобода“ спрямо Богдан Щ., подсъдим за държане на високорискови наркотични вещества, с цел разпространение.

Той е признал вината си за това, че без надлежно разрешително е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – синтетични канабиноиди (над 200 гр.). Престъплението е осъществено в периода от юни 2017 до март 2018 в къща в бургаския кв. Победа.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор. На Богдан Щ. е наложено и наказание „глоба“ в размер на 4 500 лв.

Споразумението, което е одобрено от Окръжен съд – Бургас е окончателно и има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда.

Свързани статии
Оставиха в ареста Петър, обвинен в палеж на микробус в ПомориеОсъдиха мъж на 4 години за смърт на пътя в БургасС препоръки за запазване на районните съдилища преминаха петте публични обсъждания в съдилищатаБургаският съд наложи тежка мярка на македонец издирван от ИнтерполВ Поморие не подкрепиха разработените модели за реформа на Районния съдГледат мярката на убиеца на Милен Цветков5 бона глоба за дружество, ограничило достъпи до "Русалка"Окръжният съд в Бургас обнови екипа си с млади съдии България на съд в ЕС заради погазване на директивата за морската среда3,4 години затвор и глоба 12 хил.лв. отнесе бургаски дилър
Тагове
съд
Коментари

Още от последните новини