Демонстрации на „Тройката“: РИК учат бургазлии как да гласуват с машините

Демонстрации на „Тройката“: РИК учат бургазлии как да гласуват с машините - E-Burgas.com

Желаещите да се запознаят с начина на гласуване с машина за предстоящия вот могат да го направят от утре до 5 ноември. Районна избирателна комисия започва разяснителната си кампания от Бургас. Машини ще са на разположение всеки ден от 10:00 до 12:00 и от 14:00 до 16:00 часа. Първият пункт за демонстрации ще е на площад „Тройката“- дървената къщичка до чешмичката.

Предстои да бъде открит такъв и в кв. „Меден рудник“, като актуална информация за демонстрациите там Районна избирателна комисия ще публикувана до няколко дни.

Информация за разяснителната кампания за работа с машините за гласуване в останалите 12 общини в Област Бургас, очаквайте на интернет страниците на общините.

Десет са машинните устройства, които ЦИК предостави за разяснителната кампания в изборен район-Бургас. От Районна избирателна комисия призовават гражданите да се включат активно в обучителния процес.

Свързани статии
Отново ден за размисъл При 42.85% обработени протоколи: ПП - 25.97%, ГЕРБ - 21.42%, Николай Хаджигенов хареса Кирил Петков за премиер Бургас на път да проспи изборния ден, гласовете за президент повече от тези за НС Борисов гласувал за промяна на промяната Малко Търново, Приморско и Царево най-активни на вота в Бургаско 550 образувани преписки за изборни нарушения Ден за рзмисъл е, в сила са някои ограничения МВР извършва спешна проверка на новопоявилите се машини Лозан Панов заподозря предателство от страна на "Демократична България"
Тагове
рик избори машини
Коментари

Още от последните новини