Демонстрации на „Тройката“: РИК учат бургазлии как да гласуват с машините

Демонстрации на „Тройката“: РИК учат бургазлии как да гласуват с машините - E-Burgas.com

Желаещите да се запознаят с начина на гласуване с машина за предстоящия вот могат да го направят от утре до 5 ноември. Районна избирателна комисия започва разяснителната си кампания от Бургас. Машини ще са на разположение всеки ден от 10:00 до 12:00 и от 14:00 до 16:00 часа. Първият пункт за демонстрации ще е на площад „Тройката“- дървената къщичка до чешмичката.

Предстои да бъде открит такъв и в кв. „Меден рудник“, като актуална информация за демонстрациите там Районна избирателна комисия ще публикувана до няколко дни.

Информация за разяснителната кампания за работа с машините за гласуване в останалите 12 общини в Област Бургас, очаквайте на интернет страниците на общините.

Десет са машинните устройства, които ЦИК предостави за разяснителната кампания в изборен район-Бургас. От Районна избирателна комисия призовават гражданите да се включат активно в обучителния процес.

Свързани статии
Мнозинството от българите предпочита да гласува с машини за честни избори Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Ден за размисъл преди изборите утре Ясен е графикът за обучения на СИК в Бургас СИК посочи местата за гласуване на хората с увреждания в Бургаско Демонстрации как се гласува с машина започват на ключови места в Бургас Започна пробното гласуване, 400 машини вече са из страната Българите зад граница с все по-слаб интерес към изборите МВР пусна телефонна линия за сигнали, свързани с изборите
Тагове
рик избори машини
Коментари

Още от последните новини