Бургазлии продължават да ходят без маски и да отнасят актове

Бургазлии продължават да ходят без маски и да отнасят актове - E-Burgas.com

От бургаската полицивя съобщават, че все още срещат хора по улиците без маски и на места, които със министерска заповед са забранени за посещения. На тях продължават да им се съставят глоби.

Междувременно от щаба съобщават, че обстановката в КПП-тата в община Бургас е нормална и няма напрежение както е на пропусквателните пунктове в София.

От днес започва нова проверка за достоверността на декларациите, които представят бургаските шофьори.

В циганското гето също е спокойно напрежението, информират от щаба.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
коронавирус Бургас маски санкции
Коментари

Още от последните новини