Броени дни остават до лятното парти на Гранд Хотел и СПА "Приморец"

Броени дни остават до лятното парти на  Гранд Хотел и СПА

Великият Гетсби идва в Бургас на 18 август (четвъртък). Големият герой на Франсис Скот Фицджералд е патрон на лятно стилно тържество, посветено на блясъка на 20-те години на миналия век. Събитието стартира в 20:00 часа на най-подходящото за подобно парти място - градината на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Вечерта обещава да е незабравима. Подобно бляскаво събитие, с аристократичен дъх и изисканата патина на миналите времена, досега не е организирано в града. Пищност, пера, перли, блясък, музика, танци, сценични изпълнения, много изненади, обещават организаторите.

За приятната атмосфера и добро настроение, ще се погрижат DJ и промоутърско дуо The Smugglers Collective. Двамата господа са големи фенове на суинг и джаз музиката и това си личи във всичко, което правят. Те са директен билет към звученето на отминалите лежерни години, когато перата и перлите са били задължителен аксесоар за дамите, а папийонката и тирантите - за господата.

Когато The Smugglers Collective отдъхват, мястото им ще заеме джаз явлението Марина Драгомирецкая. Дамата, освен с графски корени, е с уникален кадифен глас, безкрайна любов към този тип музика и пълнокръвно присъствие.

За актьорските и танцови пърформънси, които ще допълнят джаз и суинг музиката, грижа има Балета на държавна опера Бургас.

Декорациите ще са ар деко. Точно, както трябва. Храната - 4-степенно меню, дело на шеф Ивелин Кръстев, доказал себе си в не едно и две предизвикателства.

Автентичната атмосфера на “The Great Gatsby Dinner Party” ще допълват и разчупят и други интригуващи любопитности. Елате и открийте сами какви. Подарете си едно приключение в стил ар деко. Върнете се с нас във времето на Джей Гетсби, белязано от разточителство, блясък и безкрайни забавления.

С нас ще бъде любимото на емблематичния домакин шампанско Moët & Chandon.

Gatsby Dinner Party е музика, движение, стил, лустро, изискана храна, чист хедонизъм и ренесанс на отминало лъскаво време.

Gatsby Dinner Party е чудо, с дъх на море и изплъзващо се лято, което не искате никога да свършва. Заслужавате го!

Цена на куверт: 59.00 лв.

За резервации: [email protected] | +359 56 812345 | +359 894 788873

 

Коментари

Още от последните новини