Близки и приятели на загиналия на кръстовището на Атия Костадин ще почетат паметта му

Близки и приятели на загиналия на кръстовището на Атия Костадин ще почетат паметта му  - E-Burgas.com
БНР

Движението по пътя Бургас-Созопол ще бъде спряно днес в 11 часа, съобщава БНР. В близост до изградената нова пасарелка на кръстовището за Атия, близки и приятели ще почетат паметта на 16-годишния Костадин Джардов. Той почина преди три години, след като беше блъснат от джип.

Цветя ще положат на мястото на катастрофата роднини и приятели на Костадин. Трафикът ще бъде ограничен само за няколко минути, заявиха близките му. Преди това те ще се съберат на гроба му в Черноморец, за да запалят свещ в памет на нелепо загиналото момче.

Мъжът, който предизвика пътния инцидент, бе осъден на 4 г. затвор. Присъдата му бе намалена с една трета, тъй като шофьорът призна вината си за случилото се на 20 ноември 2017 г. Тогава Кирил Георгиев е шофирал с 35 км/ч над разрешеното. 

Свързани статии
И в Созопол редуцират празниците заради обастновката, палят елхата онлайн Марияна Николова за защитната дига в Созопол: Задължение на концесионерите е да спазват еко законите Вдигат защитна дига на пясъчната ивица на Централния плаж в Созопол Нови компютри и таблети за децата с увреждания в Атия Кметът на Созопол Тихомир Янакиев след година управление: Началото бе трудно, но с много хъс за успех Юмруци след спор за паркомясто в Созопол, швейцарец посегна на съсед пенсионер Гмуркач се натъкна на дънна мина край Созопол Отварят пункт в Созопол за опасни битови отпадъци Созопол търси преброители за Преборяване 2021 Созопол се сдоби с нови пожарни по трансграничен проект
Тагове
атия созопол памет
Коментари

Още от последните новини