Близки и приятели на загиналия на кръстовището на Атия Костадин ще почетат паметта му

Близки и приятели на загиналия на кръстовището на Атия Костадин ще почетат паметта му  - E-Burgas.com
БНР

Движението по пътя Бургас-Созопол ще бъде спряно днес в 11 часа, съобщава БНР. В близост до изградената нова пасарелка на кръстовището за Атия, близки и приятели ще почетат паметта на 16-годишния Костадин Джардов. Той почина преди три години, след като беше блъснат от джип.

Цветя ще положат на мястото на катастрофата роднини и приятели на Костадин. Трафикът ще бъде ограничен само за няколко минути, заявиха близките му. Преди това те ще се съберат на гроба му в Черноморец, за да запалят свещ в памет на нелепо загиналото момче.

Мъжът, който предизвика пътния инцидент, бе осъден на 4 г. затвор. Присъдата му бе намалена с една трета, тъй като шофьорът призна вината си за случилото се на 20 ноември 2017 г. Тогава Кирил Георгиев е шофирал с 35 км/ч над разрешеното. 

Свързани статии
Ето как Бургас ще отбележи 150 години от гибелта на Левски Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми Отново отварят паметника "Бузлуджа" за посетители С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол
Тагове
атия созопол памет
Коментари

Още от последните новини