Близалки с масло от канабис на пазара в Бургас?

Близалки с масло от канабис на пазара в Бургас? - E-Burgas.com
снимка: weheartit.com

Инспектори от БАБХ проверили сигнала, но не открили подобен продукт

Не са открити близалки със съдържание на масло от канабис по време на проверка  осъществена от инспектори на местната дирекция на Агенцията по храните . Те са посетили магазина на ул. "Богориди", за който е подаден сигнал, но продукта не е намерен. събщи за радио Бургас директорът на контролния орган  Георги Митев 

"Нашата задача е ако можем да намерим такъв тип близалки, да изпратим изпратим за анализ , за да се установи дали в тази близалка действително има 100 процента олио от канабис или има забраненото вещество, което вече е проблем. тетрахидроканабинол е това вещество, всъщност това е упойващото вещество. Ако се установи, че няма такова и производителите или вносителите  са декларирали коректно всичко, което е написано, ние нямаме какво друго да направим. 

Проверките за това предлагат ли се такива близалки и в други търговски обекти в Бургас продължават , добави Георги Митев. 
Сигналът за странните близалки  е подаден от местния общински Съвет по наркотични вещества, които пък е бил сезиран от ученици, купили си от продукта.

Коментари

Още от последните новини