Безкрайните ремонти на "Тракия" продължават и днес

Безкрайните ремонти на

До 17 ч. днес движението при км 156 на АМ "Тракия" в посока София се осъществява в една лента поради подмяна на мантинела в средната разделителна ивица, съобщават от АПИ.

Временно е ограничено движението по изпреварващата лента, трафикът преминава по в активната лента. Участъкът се регулира с временна сигнализация и пътни знаци.

Свързани статии
Свикват заседание за големите инфраструктурни обекти и ремонти на пътищата Община Несебър ще ремонтира старо училище Ползвайте обходен маршрут, ако имате път по ул. "Братя Пренерови" утре Започва ремонт и на ул. "Македония", използвайте обходни маршрути до края на февруари Почистват шахтите при надлеза на СОМАТ, променят движението на 7 декември Катастрофа с цистерна на "Тракия" затруднява движението към Бургас "Кепенци" до края на годината за още една централна улица заради ремонт Пуснаха в експлоатация ремонтирания път и светофара до "Билата" в "Изгрев" Ремонтират къщата на Шагунов за над половин милион лева Реорганизират движението на ул. "Янко Комитов" заради ремонт на канализацията
Тагове
ремонт магистрала тракия
Коментари

Още от последните новини