"България Еър" удължи безплатната промяна на самолетни билети до края на септември

За да отговори на нуждите на клиентите си и на динамичната обстановка, националният превозвач „България Еър“ удължи периода за безплатна промяна на самолетни билети. Всеки пътник, който има планирано пътуване с полети изпълнявани от „България Еър“ до 30 септември, има възможност да направи една безплатна промяна на датата си на пътуване, на дестинацията си или на името на билета. Важно условие, за да се възползва всеки пасажер от предложението, е да информира за решението си издателя на билета до 24 ч. преди излитане на полета. 

По този начин, въпреки променящата се ситуация, пасажерите на „България Еър“ могат да планират своите пътувания без да се притесняват от евентуални рестрикции, които дадена страна може да въведе. В случай, че пътникът би искал да отложи пътуването си, то той може да промени датата на полета си без такса за промяна. Възможно е да има доплащане единствено, ако има разлика в тарифата за новоизбрания полет. Пътникът има възможност също така да промени дестинацията си, с доплащане на разликата в тарифите, или дори да смени името и да преотстъпи билета си срещу такса.   

За да се възползват от предоставените възможности, пътниците трябва да се свържат с издателя на билета си, а ако той е закупен от сайта на авиокомпанията www.air.bg или от мобилното приложение Bulgaria Air - с Центъра за обслужване на клиенти по имейл на [email protected] Гъвкавите условия за промяна на издаден билет са част от стремежа на компанията да отговори на всички нужди на клиентите си в предизвикателната и постоянно променяща се заради коронавируса обстановка в света.

Националният превозвач продължава да изпълнява мисията си да лети, като до момента е възстановена близо 70% процента от полетната програма на авиокомпанията. Авиокомпанията изпълнява полети по всичките си директни вътрешни и международни линии, по които няма наложени рестрикции, като от началото на септември благодарение партньорство с Aeroflot предлага възможности за пътуване между София и Москва с удобни връзки през Лондон. Полетите са с удобни връзки, без губене на часове в престой в трансферния пункт, като отсечката София - Лондон се изпълнява от „България Еър“, а Лондон - Москва от Аерофлот. Планирани са 5 пъти седмично - всеки понеделник, сряда, петък, събота и неделя. В цената на самолетните билети се включва както ръчен багаж до 10 кг, така и чекиран до 23 кг.

До края на септември компанията предлага и специална промоция, в рамките на която всеки може да закупи втори самолетен билет с -20% отстъпка в крайната цена. Повече подробности може да откриете на www.air.bg.

Паралелно с това националният превозвач следи и публикува на уебсайта си актуална информация за изискванията за влизане в различните странии, включително. Две от страните, които са без специфични изисквания и рестрикции за пристигащите от България, са Швейцария и Чехия. Те са и сред предпочитаните от пасажерите дестинации за септемврийските празници.

Всички полети на „България Еър“ се изпълняват съобразно най-високите хигиенни и организационни изисквания, след детайлна дезинфекция. Въздушните HEPA филтри гарантират високото качество на въздуха по време на полет, който се и обновява през двигателите на самолетите. За допълнителна сигурност и в интерес на здравето на пътниците, носенето на предпазни маски от всички на борда на самолетите е задължително.

Свързани статии
Сигнал за бомба затвори двата терминала на летище София И Испания премахва ковид сертификата за пътници от ЕС Охраната на българското небе била гарантирана Първият чартърен полет на летище Бургас се очаква на 10 април Засилват охраната на въздушното ни пространство, два самолета са в постоянство дежурство С полети до 3 полски града Летище Бургас открива летния сезон Затворихме небето си за руски самолети, Русия отговори със същото Нови правила за идващите от червени ковид зони Казанлъшки рози ще радват посетителте на летище Бургас Нова авиокомпания пуска ежедневни полети Бургас - София
Тагове
самолети летище
Коментари

Още от последните новини