Анн-Джи чупи стойки на плажа

Анн-Джи чупи стойки на плажа - E-Burgas.com
0f4bf0623394
Красивата хип-хоп изпълнителка Анн-Джи, която наскоро разбуни духовете покрай най- новото си рап парче "Чупи стойки", в което критикува някои модели от сегашното общество, не остана незабелязана и по нашите курорти. Сексапилната носителка на титлата Мис Фитнес Свят събра всички погледи на плажа не само с изваяното си фитнес тяло, но и с екзотичния си домашен любимец фретката  Джи-Ти. Албиносчето придружава певицата навсякъде  дори и в морето. Подобно на своите братя видрите то умее да плува прекрасно с което радва всички туристи на плажа и става повод за многобройни фотосесии. Децата пък не спират да задават интересни въпроси, като "мамо, това хамстер лимузина ли е?" Тази година очевидци твърдят, че Aнн-Джи предпочитала да събира слънчев тен в Слънчев Бряг,  придружавана от нейна колежка, която се вживяла в ролята на гледачка на фретката Джи-Ти. Докато Анн-Джи се препичала спокойно на шезлонга, допълват още от Профайл.
За комфорта на фиттнес иконота и тяло N 1 в света от комплекса са  я погъделичкали с плато плодове, минерални води и студен фреш.
През септември,октомври и декември лично г-н Наско Лазаров покани изпълнителката да гостува и бъде специален изпълнител на руските формати "Подмосковньiе вечера" във Виена, Москва и Сант Петербург.
Коментари

Още от последните новини