79 са новозаразените бургазлии с COVID-19, три са жертвите в областта

79 са новозаразените бургазлии с COVID-19, три са жертвите в областта  - E-Burgas.com

Официалните новорегистрирани заразени с коронавирус жители на община Бургас за последното денонощие са 79 души, става ясно от ежедневния бюлетин на местната здравна инспекция.

Високата концентрация на новозаразени с COVID-19 жители на Айтос и Карнобат продължава и днес – в двете общини са регистрирани по 15 нови случая.

Общите заболели с коварния вирус в областта са 135 души от общо 3800 теста, като единственото място, където няма нито един новорегистриран е община Сунгурларе. С по един са Приморско и Средец, а с по два нови случая Несебър и Поморие.

От всички новорегистрирани 15 са хоспитализирани, като 4 са в реанимация. Трима са починалите пациенти, с което общата смъртност в региона вече се увеличи на 79 души.

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини