72 часа кауш за двама каналджии помогнали на 121 нелегални чужденци у нас

72 часа кауш за двама каналджии помогнали на 121 нелегални чужденци у нас - E-Burgas.com

Районна прокуратура - Бургас задържа за срок до 72 часа две лица, обвинени в противозаконно подпомагане на 121 чужди граждани да пребивават и преминават през територията на страната

Те са обвинени за това, че противозаконно подпомогнали 121 чужди граждани да пребивават и преминават през територията на страната. Престъплението е осъществено на 21.08.2022 г. в гр. Камено, обл. Бургас.

По време на разследването е установено, че чуждите граждани, самоопределящи се като афганистанци, са превозвани с товарен автомобил.

Предстои Районна прокуратура - Бургас да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Свързани статии
10 души са задържани при операция срещу каналджийство Бивш главсек на МВР: И ДАНС е замесена в каналите с мигранти Бургаският съд наложи най-тежката мярка за двама сръбски каналджии Осем каналджии от региона застават пред Темида Граничари задържаха осем каналджии в Бургаско Северномакедонецът Зоран се разкая за участието си в каналджийство, но съдът реши друго Бивш шеф на разузнаването: Има чадър над каналджиите, държавата не иска да си свърши работата Бойко Рашков: Пресилено е, че има чадър над каналджиите Потвърдиха най-тежката мярка за трима бургаски каналджии Над 300 хил. тона зърно са открити в база в Камено
Тагове
камено каналджии
Коментари

Още от последните новини